Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 08 червня 2024
20:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Програма «Гарний настрій – запорука миру» продовжується

Програма «Гарний настрій – запорука миру» продовжується
В усіх містах та районах Дніпропетровщини цими вихідними пройде низка розважальних програм, концертів, вистав, дитячих конкурсів та мистецьких акцій. Не забудь розважитися разом з земляками.

За традицією в обласному центрі Дніпропетровщини на жителів та гостей міста чекає багато цікавих подій. 14 червня з 11.00 до 13.00 у Парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка пройде концерт Дніпродзержинського академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки. З 10.00 до 20.00 у Літньому театрі цього парку всі бажаючі зможуть переглянути вироби сучасної та народної творчості провідних майстрів України та навчитися самостійно їх виготовляти на майстер-класах з різних видів сучасної та народної творчості. О 20:30 у літньому театрі розпочнеться кінопоказ стрічки «Невероятная жизнь Уолтера Митти» від евент агенції «Прогруп».

На площі біля палацу студентів з 14.00 до 15.00 можна буде насолодитися виступом духового оркестру.

У Центральному міському дитячому парку Лазаря Глоби з 13.00 до 15.00 пройде концерт творчих колективів будинків творчості дітей та юнацтва районів міста «Щасливе дитинство». Біля літнього театру парку з 11.00 до 12.30 пройде ігрова розважальна програма для дітей, конкурс малюнків на асфальті, аквагрим, ростові ляльки, пісочна анімація. А з 12.00 до 13.00 така розважальна програма пройде на «Поляні казок».

В центрі міста у цей день біля ТК «Пассаж» з 11.00 до 13.00 пройде Street-art perfomance. З 13.00 до 14.00 гратиме Володимир Скрипка на акордеоні, з 14.00 до 15.00 розважатиме танцювальний дует, з 15.00 – Володимир Лебедь, граючи на скрипці, з 16.00 пройде футбольний фрістайл та багато іншого. Завершиться розважальна програма у цей день аж о 22.00.

У неділю (15 червня) у Парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка пройде концерт шоу-студії «Чорна шляпа». З 13.00 до 15.00 у літньому театрі парку продовжить свою роботу виставка-ярмарок виробів сучасної та народної творчості провідних майстрів України.

У центральному міському дитячому парку Лазаря Глоби продовжиться Ігрова розважальна програма для дітей, конкурс малюнків на асфальті, аквагрим, ростові ляльки, пісочна анімація, а також концерти та інші заходи.

Цікавинки на вечір неділі підготувала і «Арт-толока».

Gorod.dp.ua на Facebook.


ДIД  (15.06.14 14:13): Донецкая республика – это тоже социальный эксперимент. Убежден, что происходящее сегодня на востоке Украины, в скором будущем станет богатейшей темой для научных исследований и диссертаций. Молодым ученым Украины грех жаловаться на недостаток материала. ДНР – то самое «русское поле экспериментов», о котором пел незабвенный Егор Летов. Полигон для пиарщиков, политологов, социологов, военных. Кремлевская лаборатория.

Эксперимент, проводимый в Донбассе россиянами, не столь шокирующий, как медицинские опыты печально известного доктора Менгеле, но на самом деле не менее бесчеловечный. На глазах у всего мира люди, живущие на отдельно взятой территории, вживаются в новые, навязанные им роли и сходят с ума. Утверждают в реальности созданные кремлевскими пиарщиками сценарии, написанные задолго до начала гражданской войны (АТО?) в Украине.

Эксперимент «ДНР» - это расчетливое, последовательное разжигание московскими технологами войны в Украине. Он начался, разумеется, не в 2014 году. Попытк
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті