Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
10:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прокуратурою проведено перевірку додержання законодавства в сфері контролю безпеки та якості лікарських засобів

Прокуратурою проведено перевірку додержання законодавства в сфері контролю безпеки та якості лікарських засобів
фото с сайта vovremya.dp.ua
Прокуратурою Дніпропетровської області проведено перевірку додержання вимог галузевого законодавства в діяльності Державної служби з лікарських засобів у Дніпропетровській області, під час якої виявлено численні порушення.

Так, посадовці вказаного відомства не дотримуються встановленого законодавством порядку призначення та проведення лабораторних аналізів якості лікарських засобів; кваліфікаційний рівень працівників не в повній мірі відповідає вимогам займаних посад.

Також, при складанні протоколів про адміністративні правопорушення посадовцями невірно кваліфікуються дії осіб, відносно яких складаються протоколи; порушується порядок стягнення штрафів та строки вручення постанов про адміністративне стягнення особам, стосовно яких винесено ці постанови. Крім цього, відомством порушуються права громадян щодо доступу до публічної інформації та під час надання адміністративних послуг; звернення громадян розглядаються неналежним чином; є зауваження щодо дотримання вимог ведення діловодства та документообігу.

За результатами перевірки прокуратурою внесено подання керівникові Державної служби з лікарських засобів в області з вимогою невідкладного усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до відповідальності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мойша  (22.08.14 08:37): Шо я низнаю этих прокурорских, взяли деньги по тихому и ушли, написав минимальные нарушения за максимальный налик. И всем хорошо кроме мирных граждан. Відповісти | З цитатою
Ха ха ха  (21.08.14 22:50): Заголовок данной новости должен звучать так:
О-П-Г по кличке прокуратура наделала шороху и правила шмон с несговорчивыми торговцами анашой дабы получить свою долю.
Відповісти | З цитатою
Днепропетровец  (21.08.14 17:58): Т.е. НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЮТ ПО ЗАКОНУ, а в результате - ни одного возбужденного дела, а только указание вышестоящей инстанции навести порядок! Узнаю Днепропетровск! КОГДА ЖЕ ЭТО КОНЧИТСЯ!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті