Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
14:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську затримано угонщиків, які на замовлення викрадали транспорті засоби

У Дніпропетровську затримано угонщиків, які на замовлення викрадали транспорті засоби
Група складалася з 6 чоловіків, які розподілили між собою злочинні ролі таким чином, що за півроку встигли викрасти 16 автомобілів.

Молодики спеціалізувалися на викраденні популярних та масових автомобілів, таких як Деу, Чері, ЗАЗ, ВАЗ, Хюндай та інших. Зловмисники завжди обирали автівки не обладнані сигналізацією та протиугонними засобами, які власники залишали на ніч в неосвітлених дворах та на стоянках без охорони. Чоловікам надходило замовлення на конкретну марку та колір автомобіля. Більшу частину викрадених автомобілів вони вже встигли продати, ще 4 автівки міліціонери вилучили, незабаром їх повернуть власникам.

Співробітники сектору з розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами відділу карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції в ході реалізації оперативної інформації встановили всіх учасників злочинної групи. Троє з них затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та дають свідчення. Всі вони раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів. Ще троє співучасників знаходяться на особистому зобов’язанні.

Наразі правоохоронці встановили причетність чоловіків до скоєння незаконних заволодінь транспортними засобами на території м. Дніпропетровська, зокрема на території Красногвардійського, Бабушкінського, Ленінського та Жовтневого районів міста.

Зловмисникам загрожує покарання за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається позбавленням волі строком від 5 до 8 років з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Диана Шевченко  (26.09.15 02:47): знаем мы етих парней и знаем кто заказывал...не повезло пацанам только же были освободились и опять туда же... Відповісти | З цитатою
Дездемон  (05.12.14 09:33): Кому нужна 101, если она не останавливается на остановках.
Такой маршрут нужно ликведировать. К томуже ганяют по скользкой дороги.
Відповісти | З цитатою
Kisa  (04.12.14 21:54): Скоро мотороллеры будут угонять под заказ) Відповісти | З цитатою
777  (04.12.14 17:31): да уж, раньше под заказ мерсы да бумеры угоняли, а теперь ланосы и чери, вот вам и кризис ) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті