Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську підбили підсумки благодійної акції «Діти - дітям»

|«« «« »» »»|

Напередодні новорічних свят у Дніпропетровському художньому музеї в рамках благодійної акції «Діти – дітям» пройшла виставка «Свято очима дітей», де експонувалися 112 новорічних іграшок, створених учнями з понад 70 шкіл міста.

Відвідувачі виставки за допомогою голосування визначили 20 найгарніших ялинкових прикрас. 15 грудня визначено переможців конкурсу, які отримали нагороди від Дніпропетровської обласної ради.

«Новорічні та Різдвяні дні незмінно дарують нам радість і відчуття дива. Нинішня виставка - це одночасно і диво, і радість, і добра справа. Акцію «Діти - дітям» запропонували представники дитячого Парламенту міста, а молодіжний центр Дніпропетровщини та обласна рада підтримали цю добру ініціативу. Разом ми хочемо подарувати гарний настрій і свято дітям, позбавленим батьківського тепла. Показати їм, що вони не самотні. Сподіваюся, що такі благодійні акції стануть доброю традицією. Адже це ще одна можливість зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серце», - відзначив Євген Удод.

Після закінчення виставки частину новорічних прикрас передадуть вихованцям дитячих будинків міста, інші іграшки прикрасять новорічну ялинку у Дніпропетровському театрі опери та балету.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті