Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:59

Хамерман Знищує Віруси

Посмотреть афишу: Хамерман Знищує Віруси

«Хамерман Знищує Віруси», які називають себе «найадекватнішим гуртом України», працюють на перетині музики, концептуального арту і театру. Пісенний матеріал ХЗВ вражає своєю різноманітністю: в рамках одного концерту акомпанувати їм може поперемінно струнний квартет, хор, рок-гурт і примітивна «мінусовка».

Гурт виступав на багатьох музичних і арт-фестивалях, створив власну рок-оперу «Трояндовий бутон», в якій взяли участь академічні, джазові і рок-музиканти і співаки, серед яких можна виділити Олександра Піпу (Attraktor, ex-ВВ, ex-Борщ), Даніеллу Заюшкіну (Vivienne Mort) і оперного співака Андрія Перебийніса. Прем’єра «Трояндового бутону» стала однією з найгучніших подій фестивалю ГОГОЛЬFEST 2015. В 2016 році гурт відзначив своє 20-річчя концертом за участі китайського хору «Дін Дон». В тому ж році ХЗВ стали кураторами масштабної «Виставки продажного сучасного мистецтва» на ГОГОЛЬFEST 2016, де в рамках однієї експозиції виставили роботи метрів укрсучарту масштабу Анатолія Криволапа і Романа Мініна, витвори художників-ремісників з Андріївського спуску і арт-об’єкти, створені самими ХЗВ. У 2018 році було створено ХЗВ All Stars Band, до складу якого увійшли одні з найкращих джаз-, фанк- та клезмер-музикантів України (Андрій Арнаутов, Алекс Фантаєв, Мітя Герасимов та інші).

Чи не найбільше ХЗВ відомі своїми унікальними сценічними образами, жоден з яких не повторюється двічі. Для їх створення використовуються восьминоги в якості головних уборів, мертві кролі, макети мавзолеїв та інші складні інженерні конструкції, водоемульсіонна фарба і шпаклівка, памперси та пір’я з подушки, свинячі очі та кров, золотий пил, м’які іграшки і так далі. Розуміють це по-різному: в російських пабліках ХЗВ проходять під тегом «українські деграданти», рідкісні православні вбачають у їхніх виступах юродство, багато інших – психічні та психосексуальні відхилення всіх мастей, арт-журнали ж пишуть про «міждисциплінарне культурне явище».

Склад: Вова Пахолюк, Альберт Цукренко

Квитки:
Фан – 180 грн (перші 50 квитків, наступні дорожче)
Стол – 250 грн
!!!УВАГА!!! Кількість квитків обмежена!

Фізичні каси:
- Поплавок [ вул. Набережна Січеславська, 7 ]
- Каси internet-bilet: https://goo.gl/ySmdFd

ОНЛАЙН: https://goo.gl/2DK2pz



ВИКИ  (19.10.18 13:00): Это просто жуть,это не искусство и не культура! Смотреть противно на дурачков в трусах,простите Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте