Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
18:37

Чарівний світ… Валентина Бекетова

Посмотреть афишу: Чарівний світ… Валентина Бекетова История

19 жовтня 2018 р. о 16-й годині у Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Д.І. Яворницького відбудеться відкриття виставки «Чарівний світ…», присвячений пам’яті Валентини Михайлівни Бекетової (1954-2017рр.). Відома музейниця, науковиця, геральдистка, багаторічна заступниця директора Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького з наукової роботи, Заслужений працівник культури України  трагічно загинула рік тому, 19 жовтня 2017 р.

Валентина БЕКЕТОВА є автором та співавтором унікальних видань, серед яких «Геральдика Дніпропетровщини», «Віхи музейної біографії», «Скарби Дніпропетровського національного історичного музею», ряду культурних проектів, що здобули міжнародні гранти, одним з авторів ідеї та організаторів проведення у Дніпрі Всеукраїнського музейного фестивалю. За участі В. Бекетової було створено низку музеїв області, зокрема, музей історії розвитку фінансової системи Дніпропетровської області, музей "Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО", у планах залишився музей історії кіно. Виставкові проекти В. Бекетової завжди були масштабними та яскравими, найбільш відомі з них «Чарівний світ дитинства: від народження до школи», «Хід за ходом…»: відтворення історії шахів на Дніпропетровщині», «За честь і відданість…» (почесні громадяни Катеринослава-Дніпропетровська)» та ін. За здобутки у галузі культури В.М. Бекетова була відзначена званням «Заслужений працівник культури» (2009 р.) , а також медаллю «За заслуги перед містом» (2004 р.), низкою дипломів, грамот та подяк усіх рівнів.

На виставці будуть представлені наукові доробки В.М. Бекетової, унікальні видання, афіші, відзнаки, предмети з експедиції на БАМ та цілину, рідкісні світлини з особистих архівів та фонду ДНІМ, матеріали Всеукраїнського музейного фестивалю та наукових конференцій, колекції та предмети хобі, особисті речі тощо, а також відтворені фрагменти найбільш відомих виставок В. Бекетової: «Світ дитинства», «Хід за Ходом», «За честь і відданість…», «Українська Геральдика».

Запрошуємо всіх бажаючих!

Графік роботи: вівторок-неділя з 10-ї до 16-ї години.
Тел. для довідок: (056) 377-49-59, (056)  377-49-60, (0562) 46-34-22

Інформаційний ресурс: museum.dp.ua/
facebook.com/yavornytskiymuseum/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте