Gluten-free продукти: тренд чи життєва необхідність
Лекция
Тему чергового Засідання HUB "Світ науки" розкриє кандидат технічних наук, доцент кафедри
технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції, голова Ради молодих вчених
Дніпровського державного аграрно-економічного університету - пані Миколенко Світлана Юріївна.
Вона розповість про цікаві тенденції ринку оздоровчих і дієтичних продуктів у розрізі теми "Gluten-
free продукти: тренд чи життєва необхідність".
На заході ви дізнаєтесь:
- чому зернові продукти важливі для здоров’я людини;
- яка харчова продукція відноситься до безглютенової;
- якими бувають харчові алергії;
- що таке «целіакія» і як її уникнути;
- чи можливо обійтися без gluten-free продуктів пересічному українцю.
Чекаємо старшокласників, студентів, молодих науковців, підприємців і усіх зацікавлених городян,
що опікуються здоровим харчуванням та небайдужих до власного здоров’я.
Лекційна зала, 3 поверх
Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію
за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по
четвергах.
Експорт афіші