Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
00:23

Різдвяна ярмарка «Країна Талантів»

Посмотреть афишу: Різдвяна ярмарка «Країна Талантів» Мастер-класс, Ярмарка

Наближаються різдвяні свята, а значить – саме час обирати подарунки для своїх близьких і рідних. 

Музей «Літературне Придніпров’я» і творчий центр «Країна талантів» запрошують усіх з 23 по 25 грудня 2018 року на виставку-ярмарок виробів ручної роботи. Ця святкова виставка-ярмарок приготувала для вас безліч цікавих подій: майстер-класи, фотозону  в новорічному вбранні, майстерню новорічних подарунків, аквагрим для діточок та інші.

Майстер класи проходять щоденно.

 РОЗКЛАД МАЙСТЕР-КЛАСІВ:

11.30 - 12.30   - виготовлення святкових свічок з натуральної вощини, трав та сухоцвітів, прикрашених  стрічками та мереживом. Це стане чудовим подарунком для тих, хто любить працювати з природними матеріалами, а також стане символічним оберегом для родини.

13.00 – 14.00  - розпис тканини (батік), новорічні фрагменти на тканевому панно з контуром. Цей яскравий майстер-клас підійде і для дорослих, і для малечі. Улюблені персонажі та герої мультфільмів (ляльки Лол, смішарики, Олоф та інші) оживуть  на тканині й засяють блискавками та стразами!

15.00 – 16.00  - розпис пряничних іграшок – це незабутній новорічний майстер-клас, бо він дуже запашний та емоційний!

16.30 – 17.30  - пісочна анімація – це дивовижний майстер-клас , чарівний дотик, наповнений несподіваними історіями та дивами! Ніхто не залишиться байдужим до пісочних зимових візерунків!

Кожне свято – це емоції та сюрпризи, а подарунок, зроблений своїми руками, з теплим серцем та любов’ю є головним вираженням почуттів нашим близьким!

Ця виставка дасть можливість отримати подарунки тим, хто чекає їх більше всіх - дітям, які не мають батьків…Творчий центр «Країна Талантів» організовує для таких діточок КЗ Дніпра «Дніпровський дитячий будинок-інтернат ДОР на вул..Н.Алексєєнко свято з майстер-класами та солодким частуванням(частина отриманого прибутку від ярмарку буде витрачена на благодійність).

Телефон для довідок 0665700701.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте