Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
15:40

АЛЬОНА ЗАГРЕБЕЛЬНА "ПЕРФОРМАНС - ПОЗА СЛОВЕСНИЙ ПРОСТІР"

АЛЬОНА ЗАГРЕБЕЛЬНА

Творческий вечер

Запрошуємо на зустріч із художницею, учасницею виставки «Подорож, що триває» Алена Загребельная. На зустрічі Альона розповість про свою перформативну практику та про те, що перформанс, це поза словесний простір, для вічного мандрування.

Реєстрація на зустріч за посиланням: http://bit.ly/Zagrebelna

Ми поговоримо про перформанси, які Альона представила в рамках виставки та про те, що навіть слова, в перформативному середовищі, не є словами.

Алена Загребельная – художниця, графічний дизайнер, поетеса, фотограф, майстер перформанс. Перформативними практиками офіційно займається з 2016 ого. Дізнатись більше про мистецький досвід художніці можна за посиланням https://behance.net/alenazagre56a0. Живе та працює в місті Дніпро.

Представляє на виставці триптих, в жанрі перформанс "В собі":

  • Занурення (8.02 о 19:00) внутрішній пошук, часто непомітний, для оточуючих, він може виглядати, як бездіяльність і ходіння по колу. У той час, як для самої людини, цей процес може бути дуже складним і небезпечним зануренням, в глибини своєї свідомості.
  • Ізоляція (16.02 о 13:00) шляхи людей перетинаються. Люди, які проходять повз, не можуть побачити, зрозуміти і усвідомити, в якій точці внутрішнього шляху, знаходиться людина, в даний момент. Боляче йому або добре, страждає він або прояснюється... Не дивлячись на існуючий кордон між «Я» і «Вони», в своєму пошуку, ми завжди уразливі і оголені.
  • Конфлікт (27.02 о 17:30) це розгорнута структура самокопання, гіперболізована в естетичну пластичну форму руху.

  • Після лекції — питання та відповіді й спілкування з мисткинею.

    Реєстрація на зустріч за посиланням: http://bit.ly/Zagrebelna
    Увага! Кількість місць обмежено.

    З 8-го лютого в музеї Літературне Придніпров'я відкрита унікальна виставка «Подорож, що триває». 5 авторів і один соціально-культурний проект. 6 творчих поглядів, які ніби пов'язані між собою тонкою ниткою.

    Протягом трьох тижнів ви познайомитеся з авторами проектів через призму подорожей. Будьте обережні, ця виставка надихає!

    У кожного з авторів своя нитка і свою розповідь про те, що таке подорожі. Вони переплітаються між собою, об'єднуючи різні роботи і життя авторів. Одним з ключових об'єктів експозиції є клубок, який не дає відстежити закінчення «шляху», але при цьому об'єднує всіх в єдине ціле. Клубок – це ти і я, Клубок – це Україна!

    Протягом всієї виставки проходять майстер-класи від авторів.


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте