Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:55

Митниця дає добро

Посмотреть афишу: Митниця дає добро Комедия

16 лютого о 16:00 запрошуємо до Центру слов'янської культури і писемності на перегляд франко-бельгійської комедії Дені Буна "Rien à declarer" ("Митниця дає добро"). Фільм знят за сценарієм Дена Буна і він сам зіграв головну роль.

Сюжет фільму:

Батько виховував бельгійця Рубена Вандеворде (Бенуа Пульворд) як крикливого патріота. Він працює митником на французькому кордоні, де через його причіпки до «жабоїдів» скупчуються кілометрові затори. Ночами Вандеворде переносить прикордонні стовпи на кілька метрів углиб французькій території. Патріот з жахом очікує 1 січня 1993 коли у відповідності до Шенгенської угоди, митний контроль скасовується, і орди французьких загарбників накриють країну. Своєю франкофобією Вандеворде здобув погану славу серед колег з обох боків кордону, в той час як французькому митникові Матіасу Дюкателеві (Дені Бун) необхідно заручитися підтримкою бельгійця. Дюкатель рік таємно зустрічається з сестрою Рубена Луїзою (Жулі Бернар), яку родичі готові віддати тільки за бельгійця, бажано Валлонія — фламандця. Матіас добровільно зголошується бути напарником Вандеворде в щойно сформованому мобільному загоні франко- бельгійської митниці. Прикордонникам на стародавньому Renault 4 протистоїть місцевий наркоділок Дюваль (Лоран Гамелон). Подружжя власників прикордонного кафе з настанням 1 січня втратить весь прибуток, а тому вирішує працювати на Дюваля.

Фільм демонструється франузькою мовою з українськими субтитрами.

Воскресенська, 23, вiддiл документiв iноземними мовами, 6-й поверх
Телефон: (056) 740 37 12


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте