Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
13:48

Весняний розмай

Весняний розмай

Живопись

У нашому Будинку мистецтв вже стало доброю традицією зустрічати Весну виставкою акварелі «Весняний розмай». Цього року відкриття виставки відбудеться 12 березня о 13.00.

В експозиції представлені близько 100 робіт 30 акварелістів із Дніпра, Кам’янського, Одеси, Запоріжжя, Львова. Серед авторів – як члени Національної спілки художників України: народний художник України Микола Прокопенко, лауреати мистецької премії ім. Федора Решетнікова Станіслав Юшков, Сергій Боровський, В’ячеслав Юрченко, Іван Коваленко, Михайло Кублик і Олександр Самійленко, голова Правління клубу «Кобзар», лауреат мистецької премії ім.. Михайла Паніна Ірина Колядіна, голова об’єднання «Акварелісти Дніпра» Олександр Фатєєв, художники Валентина Лаушкіна, Андрій Зубенко, Ольга Северин, Віктор Родіонов, Олена Половна-Васильєва, Анатолій Ільїнський, так і молоді професійні художники.

У рамках традиційної експозиції представляємо також персональну виставку львівського художника Ігоря Юрченка, який широко відомий не тільки в Украіні, а й за її межами. Він автор і учасник міжнародних, республіканських, регіональних виставок з живопису та графіки. З 2001 року по нині Ігор Юрченко – доцент кафедри дизайну й основ архітектури НУ «Львівська політехніка».

Лірична поезія акварелі - головне в творчості Ігоря Юрченка. Роботи майстра були представлені на виставках акварелі в Болгарії, Сербії , Швейцарії, Італії, Албанії, Греції, Чехії, Іспанії, Малайзії, Китаї, Пакістані. Результатом 30-річного досвіду художника є чимала кількість картин, виконаних в різних тематичних жанрах: натюрморту, портрету, сюжетних композицій.

Ігор Юрченко - офіційний куратор щорічного фестивалю акварелі “FabrianoinWatercolor”, що проводиться у м. Фабріано, Італія; заступник голови Міжнародної спілки акварелістів в Україні (світового представництва IWS Globe) Галини Отчич. А також, співорганізатор із Галиною Отчич щорічного міжнародного лекторіуму “Lviv Watercolor Week Workshop», що проводиться у м. Львові з 2017 року. Відвідувачі матимуть нагоду познайомитись та поспілкуватись з Ігорем Юрченком, що завітає із Львова.

Виставка буде експонуватись до 7 квітня. Вхід вільний.

Щиро запрошуємо відвідати відкриття виставки!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте