Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
02:49

ХXIIІ Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль „Орлятко” збирає друзів”

Посмотреть афишу: ХXIIІ Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль „Орлятко” збирає друзів” Фестиваль

ХXIIІ Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль „Орлятко” збирає друзів !” проводиться за сприяння та підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської обласної ради.

Спонсор фестивалю – Благодійний Фонд А.Петровського «Солідарність».

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться у Дніпропетровській обласній філармонії ,урочисте закриття та сольний концерт ансамблю „Орлятко” відбудуться в театрі опери та балету.

У 2019 році на фестиваль прибувають дитячі хореографічні колективи з Молдови та з м.Львів. А також приймають участь дитячі колективи нашого міста й області.

Засновником фестивалю є народний ансамбль танцю „Орлятко”.
Організаторами фестивалю є народний ансамбль танцю „Орлятко”, художній керівник – заслужений працівник культури України Олександр Вітольдович Соколовський та Дніпропетровська філармонія ім.. Л.Б. Когана, директор Хініч Ігор Анатолійович.

За 23 роки, що проводиться фестиваль, до Дніпропетровщини завітали 105 дитячих колективів з різних країн світу, кількість учасників становить понад п’ятнадцять тисяч дітей.

На концертах фестивалю побували майже 87 тисяч глядачів.

Фестиваль проводиться за девізом – „Дружба дітей різних країн сьогодні – це світ без війни завтра!” і відбувається напередодні святкування Дня Європи.
Фестиваль не є конкурсним, і сприяє зміцненню творчих стосунків дитячих колективів України та Європи. Завдяки фестивалю Дніпропетровщина знана в багатьох країнах світу. Фестиваль має велику аудиторію прихильників та шанувальників серед різних категорій населення Дніпропетровщини, його популярність у регіоні з кожним роком зростає, що свідчить про необхідність підтримки та розвитку фестивалю. Концепція фестивалю має на меті створення сприятливої атмосфери для постійних творчих стосунків фольклорних колективів з різних країн світу, сприяння відродженню культури та розвитку хореографічного мистецтва.

ХХІІІ Міжнародний фольклорний фестиваль „Орлятко збирає друзів! ” проводиться з 9 до 12 травня 2019 року.



okcanа  (11.05.19 01:27): Замечательно,что в наши дни проходят в нашем городе такие мероприятия! Когда танцует "Орленок" -эмоции переполняют! Каждый танец-шоу!!! Детки так искренне выражают себя в танцах!!!
Спасибо тем,кто это создает!
Спасибо спонсорам,которые поддерживают народные традиции!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте