Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:40

DILEMMA

Посмотреть афишу: DILEMMA

#SHALENII! Гурт DILEMMA їде у всеукраїнський тур!

Нещодавно містами країни з`явився загадковий напис. Шаленій.Заклик до зустрічі літа? Старт нового проекту? Соціальна реклама? В той час, якв ротації усіх найбільших українських радіостанцій залунала хітова пісня з тієюж назвою. Інтрига розвіялась тільки зараз. Заклик #SHALENII Належить гурту DILEMMA!

«Коли серце просити танцiв» … приходить паті-група DILEMMA івлаштовує ураганне шоу! Без запальних треків «На паті» і «Тілом тряси» необходиться жодна вечірка. Хочете більше драйву? Тоді відзначте в календарічервоним концерт гурту DILEMMA. Саме в цей день відбудеться концерт великоговсеукраїнського туру #SHALENII в. твоєму місті!

Подія стане справжнім святом для фанатів EDM по-українськи. Інакше бути неможе! До альбому увійдуть 15 авторських треків, тексти — Джей Бардаченко, саунд— Томаш Лукач, Джей Бардаченко.

«В альбомі 15 потужних треків, які викличуть максимум подиву. Явважаю цей момент найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наші сингли вже зібрали мільйонина Youtube, але кожен трек в альбомі — це новий формат і звучання, якого відDILEMMA може навіть не очікують «- говорить генеральний продюсер лейбла Kontramarka і менеджер групи Олександр Порядченко.

#Shalenii Вже заполонивши соціальні мережі та вулиці країни.

В підтримку нового альбому гурт організовує тур #SHALENII по 30містам України. Тож шаленіті від денс-ритмів Dilemma мешканці твого містапочнуть зовсім скоро! Організатори запевняють, що ця подія запам’ятається навсе життя і стане найяскравішим в історії українського R’n’B! Детальний розкладтуру DILEMMA чекайте вже найближчим часом.

Шукайте афіші в своєму місті! Викладайте фото з хештегом#SHALENII і відзначайте групу.

Квитки 100/200 грн
Фізичні каси:
- Поплавок [ вул. Набережна Січеславська, 7 ]
ОНЛАЙН:
https://poplavok.dp.ua/online-bilet/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте