Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:26

Відкритий шаховий турнір з блискавичної гри «II Меморіал В.П. Гергеля»

Посмотреть афишу: Відкритий шаховий турнір з блискавичної гри «II Меморіал В.П. Гергеля» Спорт

Запрошуємо на відкритий шаховий турнір з блискавичної гри  «II Меморіал В.П. Гергеля», що присвячений вшануванню пам`яті Володимира  Піменовича  Гергеля - майстра спорту, міжнародного арбітра, провідного тренера  Дніпропетровщини та України.

Вихованцями Володимира  Піменовича є  відомі шахісти: міжнародні гросмейстери Кононенко Дмитро, Зінченко Ярослав;  міжнародні майстри Репрінцев Олександр, Варицький Ігор.

Разом з ними Володимир Піменович  тренував величезну кількість шахістів, які з його допомогою досягнули добрих результатів.

Турнір відбудеться за спонсорської підтримки зіркових учнів Володимира Піменовича, міжнародних гросмейстерів, Кононенка Дмитра  та Зінченка Ярослава.

Запрошуємо усіх шахістів Дніпра та області з національним рейтингом не нижче 2100.

Турнірний внесок відсутній.

Призовий фонд 20 000 гривень.

Додаток до «Положення про проведення турніру»  з розподілом грошових призів буде сформовано після реєстрації всіх бажаючих прийняти участь у змаганнях. Його буде оприлюднено пізніше.

Ознайомитися з положенням по турніру та заповнити анкету для участі у турнірі можна тут: http://chess.dp.ua/vidkritiy-shahoviy-turnir-z-bliskavichnoi-gri-2-memorial-gergelya/ 


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте