Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Ср, 26 червня 2024
04:00

Вальхалла: Тор Рагнарок

Подивитися афішу: Вальхалла: Тор Рагнарок Пригоди, Трилер, Фентезі

Valhalla
Дания, Норвегия, Швеция, Исландия, 2019, 🕓 105 min

Bacon OSL, Bulldozer Film, Chinema Film Sweden, Copenhagen Film Fund, Danmarks Radio (DR), Det Danske Filminstitut, Film i Skåne, Netop Films, Nordisk Film A/S, Nordisk Film- & TV-Fond, Profile Pictures

Реж.: Фенар Ахмад
✩✩✩: Роланд Мюллер, Дульфи Аль-Джабури, Сесилия Лоффредо, Саксо Мольтке-Лет, Асбьёрн Крог Ниссен, Стине Фишер Кристенсен, Саломе Гуннарсдоттир, Лара Йоханна Йонсдоттир, Патриция Шуманн, Андреас Йессен...
IMDB: 7.40


Діти вікінгів Ресква та Т’ялфе вирушають у небезпечну подорож. Вони хочуть дістатися до Вальхалли – дивовижного місця, яке слугує раєм для хороших воїнів. Разом з героями вирушають до Вальхалли боги Тор і Локі. Досягнувши наміченої цілі, вони дізнаються, що життя тут зовсім не таке безхмарне, як їм здавалося. Безпеці цього місця загрожує страшний вовк Фенрір та інші вороги. Аби врятувати світ від Рагнарьока, тобто апокаліпсису, діти битимуться нарівні з богами.

Пригодницький фентезійний трилер «Вальхалла: Тор Раґнарок» знято у копродукції Данії, Норвегії, Швеції та Ісландії. Кінематографісти зі Скандинавії зняли рімейк однойменного мультфільму 1986 року, який в свою чергу ґрунтується на серії коміксів. Як комікси, так і мультфільм, зображали героїв скандинавської міфології у легкому, сповненому гумору, стилі. Новий фільм, режисером якого є Фенар Ахмад, є більш похмурою та драматичною варіацією сюжету.






Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті