Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:13

Dnepr Voice-2020

Посмотреть афишу: Dnepr Voice-2020 Вокальная музыка, Конкурс, Кастинг

16 лютого пройшла  найголовніша подія Дніпра, відбірковий тур вокального проєкту «Dnepr Voice», на яку чекали  усі мешканці міста. Участь першому турі взяло 150 учасників з різних сіл, міст, областей, країн та навіть континентів. Учасники дивували своїми запальними виступами і запекло боролися за місце у півфіналі, але професійне журі гідно обрали 45 півфіналістів. «Dnepr Voice» з першого сезону встиг стати улюбленим для учасників, тому щороку можна бачити знайомі обличчя. Цього разу проєкт розпочав свою 5 сторінку в історії проведення та вже скоро оголосить, хто отримає звання Голос Дніпра 2020.

23 лютого стартував перший півфінал. У ході якого учасники виступили зі своєю першою музичною композицією. На кожного виділялося по 15 хвилин, де члени журі давали поради та коментарі для покращення виступу вже у другому півфіналі.

1 березня відбудеться другий півфінал, у якому учасники будуть виконувати іншу за жанром пісню. Журі дадуть коментарі та оцінять виступ. Вже за підсумками цього етапу, буде обрано 10 фіналістів проєкту. Одинадцятого фіналіста обирають шляхом глядацького СМС голосування.  

Місце проведення другого півфіналу – Music Hall Музичної школи №15, вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 8
Час: 10.00 – 19.00

Учасники проєкту по завершенню усіх етапів беруть участь у масштабних міських заходах, об’єднуються у гурти, пісні яких співає вся країна.

Запрошуємо стати інформаційним партнером проєкту та просимо висвітлити кожен етап!

Інформація по наступним етапам:
7 березня – грандіозний фінал, в який проходять 10 учасників згідно результатів 2-х півфіналів + 1 фіналіст, який обирається шляхом СМС-голосування. Також зазначимо, що на фіналі все залежить 50/50 від журі на глядачів залу. Проходить у форматі концерту.

Контактна інформація:
050 780 61 97 – Артем Трапезніков – організатор проєкту.
Email: [email protected]
Instagram: https://bit.ly/2uH6a13
Facebook: https://bit.ly/3aRIF62
Telegram: @dneprvoice


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте