Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:26

Жінки і квіти

Жінки і квіти

Живопись

28 лютого о 15.00 у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв відбудеться відкриття незвичайної художньої виставки під назвою «Жінки і квіти» (проект Слободи В.В.), виставки, яку ми присвячуємо 80-річчю від дня народження нашої колеги, високопрофесійного мистецтвознавця і експозиціонера, заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки художників України, лауреата мистецької премії ім. Михайла Паніна ЛЮДМИЛИ ВОЛОДИМИРІВНИ ТВЕРСЬКОЇ.

Це виставка вияву нашої шани, поваги, пам’яті про визначну мисткиню, якої, на превеликий жаль, уже 40 днів немає серед нас. Ми втратили великого життєлюба і вірного друга. 29 лютого Людмилі Володимирівні виповнилося б 80 років. І, як і в свій 60-тирічний ювілей, вона мріяла створити виставку «Жінки і квіти».

39 художників Дніпра і колектив Будинку мистецтв створили мистецький уклін Людмилі Тверській. В експозиції виставки «Жінки і квіти» понад 100 художніх робіт: живопис, графіка, скульптура, емаль, декоративно-прикладне мистецтво. Серед представлених мистецьких творів роботи шести народних художників України: Михайла Кокіна, Петра Магра, Володимира Небоженка, Віктора Ковтуна, В’ячеслава Данилова та Андрія Пікуша, заслуженого діяча мистецтв України Леоніда Антонюка та заслуженого художника України Григорія Чернети, лауреатів мистецьких премій Сергія Ісаєва, Василя Тевяшова, Тетяни Юшкової, Сергія Боровського, В’ячеслава Юрченка, Станіслава Юшкова, Михайла Кублика, Івана Коваленка, В’ячеслава Апета, Степана Жиляка.

Виставка працюватиме до 20 березня 2020 року.



Людмила Володимирівна Тверська



Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте