Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 17 апреля 2024
00:47

UNDERHILL MUSIC TV, перший в Україні фестиваль у тебе вдома

UNDERHILL MUSIC TV, перший в Україні фестиваль у тебе вдома

Фестиваль

Відтепер в Україні є можливість потрапити на професійний лайв-концерт чи навіть фестиваль, не виходячи з дому і дотримуючись правил карантину!

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL запускає унікальний формат онлайн-фестивалю «UNDERHILL MUSIC TV”!

Концерти наживо можна дивитись три рази на тиждень: щонеділі, щосереди та щоп’ятниці, на сторінках фестивалю в Facebook (https://bit.ly/3awsP07), Instagram (https://bit.ly/3dIijow), YouTube (https://bit.ly/2R0gAkF).

Кращі українські діджеї, виконавці та гурти виступають зі сцени «UNDERHILL MUSIC TV» у прямому ефірі, з професійним звуковим та світловим супроводом.

Формат «UNDERHILL MUSIC TV» дозволяє глядачеві відчути себе частиною фестивалю, та опинитися навіть ближче до улюбленого артиста, ніж в перших рядах. Під час трансляції деяким музикантам можна буде задати питання у коментарях, поспілкуватися в прямому ефірі, а іноді навіть попросити виконати улюблений трек.

Наразі на «UNDERHILL MUSIC TV» вже зіграли свої dj-сети фронтмен гурту ВВ – Олег Скрипка, Фагот (гурт ТНМК), гурт [О]. Виступили DJ Lutique, MalYar, Kolya Liner, Vlad Yaki, Fellmark, Lirity, Vlad Jet. А також зі своїм гуртом та зірковою гостею - Тонею Матвієнко, порадував слухачів Арсен Мірзоян: https://youtu.be/zzPNcwvBgwg

Долучитися до трансляцій та слідкувати за новими анонсами можна на сторінках UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL у Facebook (https://bit.ly/3awsP07), Instagram(https://bit.ly/3dIijow), Telegram (https://t.me/under_hill)

Унікальний концертний формат «UNDERHILL MUSIC TV» створений на базі фестивалю UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.
Окрім того, щоб карантин пройшов не лише драйвовіше, а й швидше, організатори вирішили заздалегідь подбати про безпеку та здоров’я відвідувачів фестивалю.
Команда UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL разом з українськими зірками (Jerry Heil, NK, Фагот, DJ LUTIQUE, гурт [О], Руслана) створила відео, в якому вони закликають дотримуватися санітарних норм та правил під час карантину:

ВІДЕО З ЗІРКАМИ: https://youtu.be/JEV7YrSN_Bs

«Кожен з нас має великі ризики опинитися серед хворих на коронавірус. Ситуація в Україні не така критична, як в США, Італії, Іспанії чи Німеччині. Але ми не повинні чекати погіршення ситуації. Ми повинні дбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих»,  - розповідає організатор фестивалю, Ігор Аніськін.

Відео «ПРАВИЛА ЗДОРОВ‘Я»:
https://youtu.be/Zp1vC3as68A

«Командою фестивалю було вирішено створитися соціальний ролик, в якому ми закликали кожного не нехтувати рекомендаціями епідеміологів.
Цінуйте здоров’я кожного із нас, щоб вже в червні разом круто провести час на UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL».

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – це український фестиваль танцювальної та поп музики, що проходить на території аеродрому, в селі Підгір‘я, Івано-Франківської області.

Фестиваль вперше відбувся у червні 2019 року. Подивитись як це було: https://youtu.be/5ytytv1dGHY

Цього року фестиваль заплановано на 26-29 червня. Квитки тут:
https://underhill.dance/

Дозволь музиці об‘єднати нас в усіх куточках країни.
UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL - це #більше ніж фестиваль!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте