Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:06

Повстання роботів, роботопарк

Повстання роботів, роботопарк

В експозиції можна побачити вісімнадцять найпопулярніших представників сучасного роботосвіту, відомого зі знаменитих коміксів та відеоігор. Робота парку вже стартувала!

Роботовиставка «Повстання роботів» — це присвята казковому світові машин, у якому в дитинстві хоча б раз бував кожен дорослий. Зростаючи, діти забувають про надлюдські здібності роботів. Із часом казкові істоти в житті дорослих перетворюються з фантастичних супергероїв на звичайну техніку й щоденних помічників, але тільки не в роботопарку. Усі експонати, які можна побачити тут, потрапили у парк ім. Лазаря Глоби прямісінько з дитячих мрій та казкових фантазій.

Для того щоб навіть дорослі згадали про унікальність і подвиги роботів, кожного виконано в реальному розмірі. Висота фігур сягає 3–6 метрів. Усі мають унікальну будову, характер та сповна наділені фантастичними властивостями: вмінням літати й надшвидко бігати, а іноді здатністю перетворюватися в інші предмети тощо. Ознайомитися з історією кожного експоната можна буде на виставці «Повстання роботів».

Є на виставці й кінематографічна сцена битви. Уламки машин розповідають про минуле, космічне й відважне, життя роботів. Ці декорації, а також обов'язковий інструмент лазерних боїв — надсучасні бластери та інші сюрпризи — з дня на день будуть доступні для маленьких відвідувачів та їхніх інтерактивних ігор на території роботопарку.

Експозиція «Повстання роботів» триватиме у парку ім. Лазаря Глоби до 15 січня 2021р. Виставка працює щоденно з 10:00 до 20:00.

На сторінці в instagram кожну неділю проходить розіграш п'яти квитків!

Квитки можна придбати на касі в роботопарк у або онлайн.

Виставка у facebook

Виставка в instagram

Квитки онлайн


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте