Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
21:07

Мелодії Різдвяної Ночі

Посмотреть афишу: Мелодії Різдвяної Ночі Опера

На нашій сцені Прем'єра нового проекту «Мелодії Різдвяної ночі»! Для вас прозвучать відомі композиції, які вже стали символом новорічно-різдвяних свят і створять для вас затишний, урочистий настрій. "Щедрик", "Тиха ніч", "We Wish You A Marry Christmas ", "Let it snow", "Silent Night", "Jingle Bells"... Родзинкою програми стануть твори відомого українського композитора Юрія Шевченка, автора численних дитячих опер та балетів, а також музики до мультфільмів і кіно.

Це унікальний концерт у стилі різдвяних італійських концертів, де оперні зірки виконують всесвітньовідомі і, обов'язково, УКРАЇНСЬКІ пісні у фраках і вечірніх сукнях у супроводі симфонічного оркестру і хору.

Для постановки концерту ми залучили диригента з Угорщини, лауреата міжнародних конкурсів Вікторію Рацюк.

Запрошуємо відвідати наші «Мелодії Різдвяної ночі»! Буде цікаво, атмосферно та святково! Зустрічайте новорічні свята разом з Dnipro Opera та заряджайтеся гарним настроєм на цілий рік!



Елена Премудрая  (28.12.20 11:49): Очень симпатичный концерт. Атмосфера праздника, отличное настроение, качественное исполнение, общая идея, - спасибо всем авторам и исполнителям. Правда, Let it snow я не услышала и не хватило мне еще рождественской "Син божий народився..", но это мелочи по сравнению с общим впечатлением вечера. И эти гномы из Белоснежки, и дирижер в костюме Санты, и другие "штучки" - все очень к месту. Нужно увидеть и услышать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте