Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
14:01

Bud`more (БудьмО)

Посмотреть афишу: Bud`more (БудьмО) Рок, Рок-н-ролл

Музика Bud’more поєднує в собі суміш рокових стилів від рок-н-ролу до ню-метал, де джерелом натхнення, часто, стає український фольклор, і все це разом формує самобутній стиль URBANFOLK . Колектив активно виступає на фестивалях Черкаси фестиваль «Трипільські зорі», Дубно фестиваль «Тарас Бульба», Харків фестиваль «Ніч в музеї», Київ «Docker-G Pub», Полтава «OPEN KITCHEN».

З самого початку діяльності гурту, музиканти представили 2 кліпи на тему народних пісень «Ой не ходи Грицю та й на вечорниці», «Ой, хто, хто Миколая любить», 1 кліп на авторську тему «Еміграція» та свій перший міні альбом «Антидепресант». Одним із знакових моментів - це Гран-прі на рок-фестивалі «Тарас Бульба» 2019 р., де вперше, з 1992 року, за всю історію фестивалю харківські музиканти взяли головний приз.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте