Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:27

Я під`їжджала до мiста, якого ще не знала

Посмотреть афишу: Я під`їжджала до мiста, якого ще не знала

9 вересня 2021 року о 19:00 в рамках резиденції «Кураторські практики» у галереї Артсвіт відкривається виставка «Я під'їжджала до мiста, якого ще не знала», яка проходитиме у виставковому просторі галереї Артсвіт і Центру сучасної культури у Дніпрі, а також серії малих перформативних жестів у публічному просторі міста. Назва проєкту відсилає до цитати з роману «Без ґрунту» Віктора Домонтовича, де герой повертається до рідного, але водночас зовсім незнайомого міста Дніпра.

Виставка задумана як своєрідне перезавантаження стосунків між містом та його жителями через практики турботи. Кураторки пропонують містянам долучитись до серії подій, воркшопів і перформансів, котрі через «малі жести» (тобто доступні кожному і кожній практики з використанням інструментарію мистецтва) дадуть можливість подолати чи хоча б порушити автоматизм сприйняття міста та перезібрати стосунки не тільки з конкретними об'єктами, а й з містом в цілому.

В рамках дії виставки запланована масштабна публічна програма як у стінах галереї, так і поза її межами. Окрема програма «Про дар» буде представлена 9 жовтня у Музеї історії міста Кам'янське. Зокрема, там відбудеться показ фільму Дзиґи Вертова «Одинадцятий» (1928), зйомки якого проходили у Кам'янському, а також показ відео «Охорона праці» Даніїла Ревковского та Андрія Рачинського, екскурсія музеєм та обговорення.

Виставка триватиме до 23 жовтня.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте