Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:17

KOVAL FEST 2021

Посмотреть афишу: KOVAL FEST 2021 Фестиваль

В 2021 році на фестивалі буде вирувати тема "Постапокаліпсису".

Ми створимо в самому центрі міста осередок фантастичного світу в реальному просторі, передамо дух постапокаліптичного життя. Будемо добувати вогонь та воду, кувати та відливати метал, створимо атмосферу участі у пригодницькому екшені, навчимо виживати в диких умовах та рятувати життя.

Нереальні скульптури у стилі стімпанк, кіберпанк та дизельпанк чекають на захоплених гостей фестивалю та глядачів нашої онлайн трансляції.

Центральною фігурою проекту задумано “Сокіл надихає” - це 5 скульптура у місті Дніпро, яка є частиною масштабного багаторічного проекту “Металева Історія Дніпра”. Скульптури, що утворюють музей під відкритим небом.

Та в часи самого апокаліпсису наша триметрова пташка попала у пастку, вона втратила свою свободу та можливість розправити крила!

Ми запрошуємо саме тебе скувати об‘єднуючий “Ланцюг Поколінь”, який і стане ключовим механізмом в урочистому відкритті головної скульптури фестивалю та визволенню Сокола.

https://www.facebook.com/events/2935249176735398/


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте