Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
04:08

Виставка дитячого малюнку «Лист у Різдвяну казку»

Посмотреть афишу: Виставка дитячого малюнку «Лист у Різдвяну казку» Для всей семьи, Живопись

5 січня у Дніпровському Будинку мистецтв Дніпровської міської ради (вул. Філософська, 23) за гарною традицією відбудеться відкриття традиційної виставки дитячого малюнку «Лист у Різдвяну казку».

Виставка виявляє образне бачення святкового настрою улюблених дітлахами новорічних свят. В експозиції близько 150 малюнків 124 юних художників. Учасники віком від 6 до 15 років – вихованці 14 студій і гуртків образотворчого мистецтва закладів культури міста, клубів школярів, образотворчих класів шкіл естетичного виховання.

Красуні-ялинки, прикрашені гірляндами, новорічні розваги, святковий образ рідного міста, світ улюблених тварин та іграшок відтворені у дитячих роботах та створюють святковий настрій не тільки для дітей, а й для дорослих. Вихованці відділів образотворчого мистецтва шкіл мистецтв ім.О.Гончара та ім.Б.Гмирі, студій образотворчого мистецтва Палацу культури машинобудівників, «Суцвіття» та «I.am.Art!» Центру позашкільної роботи №1, «Палітра» палацу дітей та юнацтва Новокодацького району, дитячих музичних шкіл №№ 7, 9, 17, художньої школи № 2, школи Галини Шевцової передали у своїх малюнках задоволення від новорічних ігор і розваг.

Виставка «Лист у Різдвяну казку» буде експонуватись до кінця січня 2022 року.

Щиро запрошуємо відвідати виставку дитячого малюнку.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте