Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:02

Шазам! Лють Богів

Посмотреть афишу: Шазам! Лють Богів Боевик, Комедия, Приключения

Shazam! Fury of the Gods
США, 2023, 🕓 130 min


Реж.: Девід Ф. Сандберг
✩✩✩: Закарі Лівай, Джек Ділан Грейзер, Ашер Ейнджел, Адам Броді, Джимон Хонсу

Коли твоє тіло набуває суперсили, то життя не може лишитись незмінним. Біллі Бетсон віднедавна може поєднувати у собі мудрість Соломона, силу Геракла, витривалість Атласа, могутність Зевса, відвагу Ахіллеса та швидкість Меркурія». Добре, що він тепер не один такий. Виголосивши одне просте слово він разом зі своїми прийомними братами та сестрами перетворюються на супергероїв. Їм доведеться застосувати усі свої здібності, аби дати гідну відсіч донькам Атласа.

Комедійне фентезі «Шазам! Лють Богів» – це новий, 12-й фільм з розширеного кіно всесвіту коміксів DC та пряме продовження фільму 2019 року про цього героя. До розробки приступили одразу ж після виходу на екрани першої частини. Знімальний процес тривав з травня по серпень 2021 року в Атланті. Творці фільму подбали, аби до своїх ролей повернулися усі актори, задіяні раніше. Так, акторка Мішель Борт, що зіграла Шазам-версію Мері Бромфілд, сказала, що підписала контракт на 5 фільмів у своїй ролі.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте