Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
13:44

Політ до волі

Посмотреть афишу: Політ до волі Живопись

Дніпровський Будинок мистецтв продовжує знайомити наших місцян з творчістю митців-переселенців: 3 червня о 16.00 ЗАПРОШУЄМО на відкриття персональної виставки молодої художниці з Харкова ЄВГЕНІЇ МОТОРНОЇ. Вона – учасниця колективних обласних та всеукраїнських виставок. У своїй творчості художниця часто звертається до філософських і соціальних тем, віддає перевагу анімалістиці, натюрморту, міфологічному жанру. Ця перша персональна художня виставка мисткині називається «Політ до волі», передаючи її прагнення до вільного лету в мирному небі рідної України.

Відвідувачі зможуть познайомитись з творчими пошуками молодої художниці, споглядаючи понад 60 творчих робіт різних технік: графічні панно, акварельні композиції, натюрморти і книжкові ілюстрації.

Оригінальним у її графічних роботах є представлення національного шрифту "Рутенія" - знайомі і водночас дбайливо вималювані літери української абетки, які повертають нас до глибини історії, до козацьких скорописів. Окрім творчої діяльності художниця вже понад 10 років навчає дітей образотворчому мистецтву. Тож на виставці є ілюстрації до дитячих казок, які повернуть нас на певний час у світ дитинства.

Під час відкриття виставки Євгенія Моторна презентує свою першу книгу «Абетка. Тварини України», в якій літери "Рутенії" вписані в оточуючий пейзаж із зображенням представників тваринного світу нашої Батьківщини, що занесені у Червону книгу і потребують нашого захисту.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте