Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вс, 16 июня 2024
05:59

Химера

Посмотреть афишу: Химера Комедия, Мелодрама

La Chimera
Італія, Франція, Швейцарія, 2023, 🕓 130 min


Реж.: Аліче Рорвахер
✩✩✩: Джош О'Коннор, Ізабелла Росселліні, Альба Рорвахер
IMDB: 7.3

Події розгортаються у 1980-х роках десь на узбережжі Тоскани. Англієць Артур (Джош О'Коннор) щойно повернувся у своє містечко з в’язниці і тужить через втрату коханої. Він має дивовижний дар відчувати порожнечі у ґрунті. Такий талант дуже цікавить місцевих розкрадачів гробниць. Давно забуті скарби минулого ваблять багатьох, тож зрештою Артур піддається вмовлянням і бере участь у нелегальних розкопках. Життя змінює знайомство з Італією (Карол Дуарте), португальською дівчиною, яка бере уроки музики.

Фентезійна мелодрама та комедія «Химера» – це нове дітище режисерки та сценаристки Аліче Рорвахер. Картина є третьою і останньою у трилогії, що почалася фільмами «Дива» у 2014 та «Щасливий Ладзаро» у 2018 році. Вперше Рорвахер запросила до зйомок акторів-іноземців, тож головну роль виконав британець Джош О'Коннор (серіал «Корона»). Знімальний процес, як і події фільму, проходили у Тоскані – режисерка родом з цього регіону. Прем’єра відбулася на Канському кінофестивалі.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте