Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
20:32

БЛОГИ

Livoberegna ODPI


20 вересня 2018, 14:04

У підприємця обсяг доходу перевищив 1 мільйон гривень? – Реєструйте касовий апарат

Фізичним особам - підприємцям слід пам’ятати, що згідно із п.296.10 ст.296 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) не застосовуються платниками єдиного податку першої, другої і третьої груп незалежно від обраного виду діяльності, у яких обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 1 млн. грн.
Якщо ж у календарному році обсяг доходу перевищить 1 млн. грн., то застосування РРО для такого платника єдиного податку є обов’зковим.
Застосування РРО «єдинником» розпочинається з першого числа місяця кварталу, що настає за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом реєстрації суб’єкта господарювання як платника єдиного податку.
Ці норми не поширюються на платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту. Такі платники проводять розрахунки готівкою лише через РРО.


Останній раз редагувалося: 20.09.2018 14:04


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті