Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
02:54

БЛОГИ

marik2104


14 листопада 2018, 14:26

Накладено арешт на партію с/г продукції вартістю 4,2 млн. грн., призначену для експорту компаніями, які входили до складу конвер

Накладено арешт на партію сільськогосподарської продукції, виявлену податковою міліцією ГУ ДФС в Дніпропетровській області під час досудового розслідування кримінального провадження щодо діяльності конвертаційного центру.
Як повідомлялося раніше, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області було припинено діяльність конвертцентру, через який для крупних с/г компаній та зернотрейдерів проконвертовано більше 180 млн. грн.
В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 205 КК України було додатково встановлено низку пов’язаних фіктивних та транзитних підприємств, реквізити яких використовували організатори конвертцентру для прикриття своєї незаконної діяльності. Зокрема, встановлено, що від імені цих компаній фігуранти експортували незаконно отриману с/г продукцію в адресу підконтрольних компаній - нерезидентів.
На підставі ухвал суду було проведено обшуки у Полтавській та Кіровоградській області за місцями зберігання вказаної с/г продукції та документації щодо її придбання. За результатами обшуків вилучено чорнові записи, а також первину фінансово – господарську та бухгалтерську документацію щодо операцій, проведених підприємствами, які входять до складу «конверту».
Окрім того, було вилучено та накладено арешт на 691 тонну кукурудзи та пшениці загальною вартістю 4,2 млн. грн., призначені для подальшого експорту через підконтрольні фігурантам компанії.
Слідство триває.



Останній раз редагувалося: 14.11.2018 14:26


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті