Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Чт, 23 мая 2024
15:14

БЛОГИ

marik2104


21 января 2019, 10:22

В Дніпропетровській області зупинено масову реалізацію алкоголю, незаконно виготовленого в підпільному цеху із етилового спирту

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури ліквідували підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю та зупинили його реалізацію.
В рамках проведення операцій «Акциз –2019», «Рубіж», «Мережа» та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України було встановлено групу осіб, які організували масове виробництво та збут фальсифікованого алкоголю в одному з міст області.
Підпільний цех розміщувався в гаражному боксі на території одного з обслуговуючих кооперативів міста. Виготовлення фальсифікату здійснювалось шляхом змішування етилового спирту з водою. При цьому для покращення «якості» та збільшення «асортименту» товарів використовувались харчові смако-ароматичні барвники з ароматизаторами.
Отриманий таким чином товар розливали у пластикову тару різних об’ємів (5, 6 та 10 л.) та продавали через низку спеціалізованих сайтів у мережі Інтернет та месенджери, а також через підконтрольну роздрібну мережу продовольчих магазинів міста.
За результатами обшуків, проведених у підпільному цеху з незаконного обігу вилучено 1 тис. 750 літрів спирту, розлитого у пластикові бочки, 2 тис. 550 літрів фальсифікованого алкоголю, розлитого у пластикові пляшки, загальною вартістю майже 1,2 млн. грн., а також порожню пластикову тару.
За результатами обшуків, проведених в місцях збуту фальсифікату із незаконного обігу вилучено та арештовано підакцизних ТМЦ на загальну суму майже 4,2 млн. грн., у т.ч. більше 2 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та106 тис. 539 пачок тютюнових виробів вартістю понад 3,7 млн. грн.
Вилучені підакцизні товари передані на відповідальне зберігання.
Триває слідство.



Последний раз редактировалось: 21.01.2019 10:22


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте