Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
20:21

БЛОГИ

marik2104


20 червня 2019, 09:55

Операція «Урожай» сприятиме наповненню казни територіальних громад

Західно-Донбаське управління Головного управління ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу сільськогосподарських товаровиробників та громадян, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу, що на території обслуговування управління, а це міста Павлоград, Тернівка, Першотравенськ, Павлоградський, Петропавлівський, Покровський, Васильківський, Межівській та Юр’ївський райони, розпочалася операція «Урожай». Мета її проведення – детінізація аграрного сектора, земельних і трудових відносин.
В управлінні працює робоча група, головною задачею якої є вивчення стану фактичного використання сільськогосподарських територій, упередження схем ухилення від оподаткування, виявлення та реєстрація необлікованих найманих працівників, задіяних у сільськогосподарських роботах та легалізація їхньої заробітної плати.
Так, нещодавно відбулось чергове засідання робочої групи за участі начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятості, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Павлоградському регіоні Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області та начальника міськрайонного управління у Павлоградському, Юр”ївському районах та м. Павлограді ГУ Держгеокадастру у Дніпропетровській області. Під час засідання проводились бесіди з керівниками суб’єктів господарювання сільськогосподарського напряму щодо легалізації виплати заробітної плати, оформлення трудових відносин з найманими працівниками, у тому числі під час виконання сезонних робіт.
Також, у ході зустрічі обговорювались питання дотримання законодавства орендарями земельних ділянок, правильності та повноти виплати орендодавцям земельних ділянок (паїв) орендної плати.
Усі висловлені позиції під час обговорення питань з легалізації трудових відносин, почуті та прийняті до уваги.




Останній раз редагувалося: 20.06.2019 09:55


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті