Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
19:16

БЛОГИ

marik2104


21 жовтня 2020, 14:16

Підприємцям Павлоградсько-Синельниківського регіону списано понад 3314 тисяч гривень заборгованості з єдиного внеску

За результатами прийнятих рішень за заявами фізичних осіб – підприємців загальної системи оподаткування Павлоградсько-Синельниківського регіону податковою службою області в серпні та вересні списано 3314,8 тис. грн заборгованості з єдиного внеску. Про це повідомив начальник Павлоградсько-Синельниківського відділу податків і зборів з юридичних та фізичних осіб, економічного аналізу управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Дніпропетровській області Геннадій Ткачук.
Посадовець зазначив, що Павлоградсько-Синельниківські податківці опрацювали суми боргу з єдиного внеску, що підлягають списанню за заявою платника, у відповідності до Закону україни №592-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників.
Геннадій Ткачук нагадав, що згідно з прийнятими змінами до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» з 01.09.2020 року розмір мінімальної заробітної плати становить 5000 гривень. Мінімальний розмір єдиного внеску на місяць становить 1100 грн (22 відсотки від мінімальної зарплати), відповідно квартальна сума складає 3300 гривень. Єдиний внесок сплачується незалежно від того, ведеться підприємницька діяльність чи ні.



Останній раз редагувалося: 21.10.2020 14:16


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті