Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
16:31

БЛОГИ

viktordoroshuk


9 квітня 2021, 10:28

Маніфест на захист здорової моралі





Ситуація зі цькуванням Ольги Мер'є яскраво демонструє нам, до чого призводить так звана "толерантність" та спроби вести діалог людською мовою із ЛГБТ, квірами та іншим "гетероненормативним" біосміттям. Досить було лише трохи розтиснути хватку, й вони відразу ж повилазили з усіх щілин із пропагандою своїх статевих збочень. У ЗМІ, в соцмережах, на вулицях наших міст, навіть у військах! У книжкових магазинах продають дитячі книжки про одностатеву "любов", і оце все зі хтивим смакуванням обсмоктують у сотнях пабліків, спільнот та приватних інформресурсів, в яких подібні недолюди безсоромно оприлюднюють збочене порно та звеличують хвору мораль.



Раніше ця гидота хоча б ховалася по підвалах. Наразі ж гомики усюди верещать про свої права, вимагають прийняття та буквально пхають свої хворі пристрасті під ніс громадськості. Але варто тільки комусь несхвально відгукнутися про їхню орієнтацію, чесно та прямо назвати хворобу хворобою, перверсію перверсією, та заступитися за традиційні цінності та спаплюжену мораль, як у цих "борців за соціальну справедливість" одразу ж закінчується вся їх толерантність. І вся ця нібито мирна ЛГБТ-спільнота, яка на словах проповідує рівність, моментально перетворюється на єдину смердючу вируючу масу, яка намагається зацькувати тих, кому чужі їхні мерзенні пристрасті і хто хоче захистити від цього бруду своїх дітей, свою віру та свою національну культуру.



Саме це зараз відбувається у Львові з Ольгою Мер'є. Цю сміливу жінку зараз піддають цькуванню й намагаються звільнити з вишу за те, що вона не побоялася назвати речі своїми іменами та відверто виступити проти поширення антинаукової брехні в своєму університеті. І це далеко не перший такий випадок. Два роки тому ЛГБТ-лобі вже вдалося домогтися звільнення іншого співробітника освітньої сфери, вчительки християнської етики Мирослави Стецюк. Викладачку старого гарту буквально змусили "визнати свою неправоту" та публічно розкаятися. І подібне насильницьке "перевиховання" людей та затикання рота незгодним відбувається скрізь. Це вже не просто поодинокі витівки, це навмисна скоординована диверсія, яка спрямована на зруйнування традиційного ладу та перекручення суспільної моралі на потіху неповноцінній збоченій меншині.






Здоровий традиційний лад, підвалиною якого лягає чесний союз між чоловіком і жінкою, побудований на почуттях взаємної любові та поваги - це тій базис, на якому споконвіку формувалася українська культура. Багато поколінь українців виросли на цих цінностях та створили чудову, велику та багату українську культуру. Саме в цієї моралі сформувався волелюбний та непокірний український дух. Найкращі люди нашого народу, наші національні герої, виросли у традиційних сім'ях і захищали нашу культуру та спосіб мислення словом, ділом та власним прикладом того, як треба жити гідно і праведно, за совістю. І жоден із них не підпустив би до трибуни весь той бруд, усю ту наволоч, яка зараз через туподумну наївність ліволіберальних політиків проповідує свою мерзенну ідеологію та намагається замість нашої великої культури створити свою - культуру статевої розгнузданості, збоченості та насильства над тілом і розумом, в якої панує влада хворої меншини.



Нас агресивно переконують та натаскують, що одностатеві стосунки - це норма, виставляють хворе за здорове та змушують нас у себе в голові ставити психічно неповноцінних збоченців на один щабель із нормальними людьми. Є безліч доказів того, що гомосексуалізм був викреслений зі списку психологічних захворювань не на наукових підставах, а виключно через тиск із боку найвпливовішого американського, а згодом і європейського ЛГБТ-лобі. Наразі ж нас намагаються залякати, піддаючи цькуванню тих, хто продовжує непохитно називати цю хворобу хворобою. А тим часом содомітські ідеологи поширюють свою антинаукову єресь та брехливі історії про їхнє "пригнічення" й таким чином плутають і збивають із пантелику молоді покоління. Ось такі статті відверто оприлюднюються на сайтах ЛГБТ-спільнот, які чомусь досі ніхто не блокує: . Нашим дітям фактично ламають психіку, змушують чорне називати білим, позбавляють їх ідентичності, якою наділила їх природа. Ми ж стоїмо та покірно дивимося на це, виправдовуючи власну бездіяльність вірою в ліберальні свободи та європейське майбутнє. І навіть не бачимо.



Що точку неповернення давно вже пройдено. Закінчилася пора м'яких способів та компромісів. Усі ми є учасниками повномасштабного протистояння двох культур, двох ідеологій, двох реальностей. В Україні зараз йде дві війни: із зовнішнім ворогом - за волю нашої культури, та з унутрішнім - за її здоровий вигляд. І в жодної з цих війн ми не маємо права на поразку.




Останній раз редагувалося: 09.04.2021 10:28


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Alex  (20.04.21 14:44): Доброго времени суток, у меня язык не поворачивается назвать вас уважаемым...Виктор, ВЫ нарушили одно из главных правил сайта: "НЕ допускается оскорбления любого характера". Оскорбляя миллионы людей, вы не только показали себя ниже ступенькой эволюции, но ещё и трусом. Нет смысла бояться представителей ЛГБТ, так как это не маньяки и не убийцы. Агрессию можно увидеть у вас на статье, а это как минимум не нормально для НОРМАЛЬНОГО ЧЕЛОВЕКА... Каждое ваше вышенаписанное слово можно разрушить очень весомыми аргументами. Гомосексуалисты борятся не за то, чтобы захватить человечество, а за спокойную жизнь. Чтобы они могли спокойно выйти, без страха что к ним кто-то подойдёт с таким мнением. И скажу от себя, вам действительно так интересно. кто с кем спит? Вы не тем занимаетесь в свои 30-40 лет как по мне. Есть много других РЕАЛЬНЫХ проблем, таких как экология или насилие в семье. Я надеюсь, что в следующий раз вы проинформируете себя в какой-то теме, а не от балды будете писать такое) Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті