Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
18:20

БЛОГИ

marik2104


9 квітня 2021, 11:36

Центрами обслуговування платників Дніпропетровщини у І кварталі 2021 року надано 73,3 тис. адміністративних послуг

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Дніпропетровській області функціонують 35 центрів обслуговування платників (ЦОП) та мобільний ЦОП, де платники податків можуть отримати широкий спектр послуг: інформаційних, консультативних та адміністративних.
ЦОПами забезпечується надання 40 видів адміністративних послуг, 30 з яких надаються безкоштовно.
«Загалом протягом січня – березня 2021 року опрацьовано 74,7 тис. звернень у сфері надання адміністративних та інших послуг. В електронному вигляді надійшло 19,3 тис. звернень, що на 8,1 тис. звернень більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року», – повідомила начальник управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Свірська.
Впродовж І кварталу 2021 року платники отримали 73,3 тис. адміністративних послуг, з яких 18,4 тис. – в електронному вигляді, що на 8,1 тис. послуг більше аналогічного періоду 2020 року.
З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на офіційному субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області» у розділі «Адміністративні послуги».
У зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України (далі – КМУ) від 17 лютого 2021 року № 104 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», якою внесені зміни у тому числі до постанови КМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусном SARS-Co-V-2», прийом платників частіше здійснюється за попереднім записом. Для листування та подання звітності платниками, що не мають змоги використовувати електронні сервіси, в будівлях ЦОП розміщені поштові скриньки з метою обмеження особистого спілкування працівників ЦОП з платниками податків.
Також повідомляємо, що платники можуть переглянути відеоуроки з роз’ясненнями як користуватися електронними сервісами ДПС, які оприлюднені на порталі ДПС України за посиланням https://www.tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/.



Останній раз редагувалося: 09.04.2021 11:36


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті