Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 8 липня 2024
23:07

БЛОГИ

marik2104


3 лютого 2023, 13:57

Про подання декларації через Електронний кабінет

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) нагадує, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати трьома, встановленими нормами Податкового кодексу України, способами, в тому числі і через Електронний кабінет. Відтак, особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи».
Для початку використання сервісу необхідно здійснити запит на отримання відомостей з Державного реєстру. Цей запит знаходиться у розділі «Заяви. Запити для отримання інформації» а його форма F 1301802. Після отримання відповіді від ДПС, слід використати режим «Податкова декларація про майновий стан і доходи». По завершенню заповнення декларації необхідно перевірити алгоритм заповнення шляхом застосування режиму «перевірити».
Наступним кроком має бути збереження декларації (режим «зберегти») та іі підпис (режим «підписати»). І на завершення декларація надсилається до контролюючого органу. Звертаємо увагу, що даний сервіс надає можливість направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, в тому числі і для використання права на податкову знижку. Для цього платнику податків слід використати режим «Документ довільної форми». Слід зазначити, що завантаження документів у довільній формі (копій первинних документів) здійснюється єдиним файлом типу РDF або РNG або JPG.



Останній раз редагувалося: 03.02.2023 13:57


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті