Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 1 липня 2024
12:04

БЛОГИ

marik2104


6 лютого 2023, 15:19

«Питання оподаткування в період дії воєнного стану» – спільний вебінар ДПС та АППУ

Проведено спільний вебінар ДПС та Асоціації платників податків України. Учасники продовжили розгляд питань оподаткування в період воєнного стану.
Фахівці податкової служби, серед іншого, поінформували про зміни в оподаткуванні податком на додану вартість, які набрали чинності з 1 січня поточного року, особливості застосування режиму звільнення від оподаткування ПДВ та складання податкових накладних за новими кодами товарів УКТ ЗЕД.
Також податківці прокоментували зміни до Порядку прийняття рішень про реєстрацію/відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, роз’яснили сплату податку на прибуток, новації в податковому законодавстві щодо контрольованих іноземних компаній тощо.
Цікавилися учасники і можливістю подання уточнюючих податкових декларацій з плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, відповідно до Переліку тимчасово окупованих територій та районів бойових дій, застосуванням РРО/ПРРО у сфері громадського харчування.
Під час заходу податківці, як і завжди, відповіли на питання учасників та надали рекомендації стосовно окремих випадків. Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.




Останній раз редагувалося: 06.02.2023 15:19


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті