Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 17 червня 2024
14:03

БЛОГИ

marik2104


8 лютого 2023, 14:15

Військовий збір: Дніпропетровщина до держбюджету у січні спрямувала понад 161 млн гривень

Протягом січня 2023 року від платників Дніпропетровщини до державного бюджету направлено понад 161 млн грн військового збору. За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марини Твердохлєб, порівняно з 2022 роком надходження збільшились на понад 48 млн грн, або на 42,5 відсотки.
Очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області зауважила, що податкові надходження до бюджетів забезпечують державу фінансовими ресурсами, а отже – і стабільність нашої економіки.
«Ефективна взаємодія податкової служби Дніпропетровщини з інститутами громадянського суспільства та бізнес-спільнотою, відкритість і прозорість діяльності податкових органів сприяють партнерським відносинам з платниками, а результатом такої взаємодії є своєчасна сплата податків і зборів», - зазначила керівник податкової служби.
Дякуємо платникам за підтримку економічного фронту України!



Останній раз редагувалося: 08.02.2023 14:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті