Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 1 липня 2024
13:40

БЛОГИ

Т. Т. І.


19 червня 2024, 14:07

Внесок платників Дніпропетровщини у фінансову безпеку країни: до загального фонду держбюджету надійшло понад 16,5 млрд гривень

Упродовж п’яти місяців 2024 року платники Дніпропетровщини спрямували до загального фонду державного бюджету понад 16,5 млрд грн податкових платежів. Як зауважила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш, у 2024 році зберігається позитивна динаміка надходжень до бюджетів: у порівнянні з відповідним періодом 2023 року цьогоріч загальний фонд держбюджету отримав коштів на понад 4,0 млрд грн, або на 32,7 відс., більше.
«Сьогодні міцний економічний фронт – це фінансова безпека держави. Кожна гривня, яка надходить до бюджетів, є важливою, адже ці кошти спрямовуються на забезпечення повноцінного функціонування країни в умовах воєнного стану. Дякую всім за продуктивну роботу та своєчасно сплачені податки і збори! Не зупиняємось, продовжуємо працювати!», – зазначила Наталя Федаш.



Останній раз редагувалося: 19.06.2024 14:07


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті