Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 29 вересня 2024
08:21

БЛОГИ

lorik1702


17 вересня 2024, 11:32

Дніпропетровщина: понад 5,0 млн грн транспортного податку спрямували до місцевих бюджетів юридичні особи

Впродовж восьми місяців 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від юридичних осіб надійшло понад 5,0 млн грн транспортного податку. У порівнянні з відповідним періодом 2023 року надходження виросли майже на 412 тис. грн, або на 8,8 відсотків.
Звертаємо увагу, якщо після 1 лютого поточного року легковий автомобіль був включений до Переліку легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню транспортним податком у звітному (податковому) році, який розміщується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику економічного, соціального розвитку і торгівлі, на своєму офіційному вебсайті щороку до 1 лютого податкового (звітного) року, платник транспортного податку має подати декларацію з транспортного податку (якщо це перша за рік, то з типом «Звітна», якщо декларацію за цей рік було подано – то з типом «Уточнююча») протягом податкового (звітного) періоду.


Останній раз редагувалося: 17.09.2024 11:32


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті