Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 28 жовтня 2024
19:21

БЛОГИ

lorik1702


10 жовтня 2024, 09:32

Не декларуєте працівників – ризикуєте втратити гроші!

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
Оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного внеску на загальнобовʼязкове державне соціальне страхування – це міцна оборона України, розвиток економіки, покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї і гідні умови праці для кожного.
Співробітниками підрозділів фактичних перевірок територіальних органів ДПС протягом 2024 року встановлені та передані до Державної служби з питань праці України відомості про понад 8,5 тис. фактів використання роботодавцями найманої праці без оформлення трудових відносин.
За порушення законодавства про працю територіальними органами Держпраці таким суб’єктам господарювання винесені постанови про накладення штрафу на суму близько 43,6 млн гривень.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/830223.html


Останній раз редагувалося: 10.10.2024 09:32


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті