Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
02:59

БЛОГ

Сергій Рибалка на Дніпропетровщині відкрив волонтерський центр

03.06.2019 10:27

Сергій Рибалка 1 червня в с. Веселе Синельниківського району Дніпропетровської області відкрив приміщення волонтерського центру «Надія». Там працюватиме недільна школа для дітей, центр психологічної реабілітації військових та відділ гуманітарної допомоги.
«Щиро вдячний за сприяння у будівництві центру і допомогу Юрію Помазану, Сергію Бєлому, нашим волонтерам: Левюк Сергію, Моторину Єгору, Гавриличу Євгену, а також нашим військовим із АТО: Колисниченко Дмитру, Луцак Юрію, Прядко Сергію, Ковальчуку Віктору, Захарову Олегу, Геращенко Наталії, Крепович Костянтину, Губі Василю. Ми робили і продовжимо робити все, щоб допомогти нашим хлопцям, які захищають Україну, повернутися до нормального життя і знайти роботу», - підкреслив Сергій Рибалка.
Народний депутат регулярно допомагає нашим бійцям, адже вони потребують як фізичної, так і психологічної реабілітації. І кожен з нас в змозі допомогти бійцям повернутися до стабільного нормального життя.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


«Три блоки реформ можна провести ще до виборів» – глава депутатського об'єднання «Незалежність і розвиток» Сергій Рибалка

16.05.2019 12:25

Ще до виборів в парламент відкривається вікно можливостей для прийняття низки важливих законів, заявив в інтерв'ю «Українським новинам» екс-глава банківського комітету Верховної Ради і лідер міжфракційного об'єднання «Незалежність і розвиток» Сергій Рибалка.
«Тиск на парламент команди Порошенко, який уходить, сильно послабшав. Всім політичним силам потрібно показувати свою результативність виборцям. Відкривається вікно можливостей для прийняття низки важливих законів», - сказав народний депутат.
Він назвав три блоки реформ, які можна провести ще до виборів.
«Перше. Для підвищення ефективності влади потрібні закони про імпічмент, тимчасові слідчі комісії і скасування депутатської недоторканності. Всі повинні бути рівними перед законом», - вважає Сергій Рибалка.
Другим блоком депутат назвав реформу СБУ, Генпрокуратури та інших силових органів. «Тотальна корупція і викачування хабарів з бізнесу вбивають бажання у будь-якого інвестора працювати в Україні. До виборів можна встигнути прийняти закон про СБУ, позбавивши її права займатися економічними злочинами. Завдання спецслужби – протидія загрозам нацбезпеки, контррозвідка і боротьба з тероризмом. Досить доїти бізнес і переслідувати політичних опонентів влади. Народ все бачить», - сказав лідер міжфракційної групи.
Третім блоком Сергій Рибалка назвав пакет законопроектів щодо реформи фінансового сектора і підтримки розвитку малого та середнього бізнесу. «Вкрай важливо прискорювати економічне зростання. І для цього потрібно створити умови», - сказав народний депутат.
Міжфракційне депутатське об'єднання «Незалежність і розвиток», до якого увійшли народні депутати з БПП, «Народного фронту», Радикальної партії, «Опозиційного блоку» і групи «Воля Народу», було зареєстровано у Верховній Раді в квітні 2019 року.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


Сергій Рибалка очолив нову депутатську міжфракційну групу «Незалежність та розвиток»

25.04.2019 11:06

У Верховній Раді створено нове міжфракційне об'єднання «Незалежність та розвиток», до якого увійшли депутати з БПП, «Народного фронту», «Опозиційного блоку», Радикальної партії, і групи Воля народу.
Про це заявив в середу на сесії голова парламенту Андрій Парубій. Очолив нову депутатську групу член фракції «Радикальної партії» Сергій Рибалка.
У коментарі агентству «Українські новини» він заявив, що «депутати з різних політичних сил закликають усіх політиків об'єднатися навколо цілей розвитку України» і висловив упевненість, що чисельність групи зростатиме. «Я знаю настрої прогресивних колег – в умовах зміни влади Верховна Рада не повинна бути бездіяльною. І якщо новий президент не має досвіду і чіткої програми – ми йому допоможемо», - сказав лідер нового міжфракційного об'єднання.
Він заявив, що нова група покаже приклад об'єднання «для обговорення та просування реформ, важливих для всього українського суспільства». «Двоє виборів поспіль. Часу на розкачку немає. Величезний рівень держборгу, на обслуговування якого витрачаємо більше, ніж можемо заробити в результаті невеликого зростання. Сировинна економіка і тотальна корупція програмують наступні кризи. Залишається ризик подальшого розпаду України. Тому не можна втрачати ще пів року на політичні чвари і коаліційні торги», - заявив Сергій Рибалка.
За його словами, «народ України хоче змін – це він яскраво продемонстрував на президентських виборах». «Величезна підтримка Зеленського свідчить: люди не пробачили владі корупцію та імітацію реформ. Люди не відчули результатів у своїх кишенях, не побачили справедливості в судах, втомилися шукати гідну роботу і продовжують виїжджати за кордон. Але результат виборів – це шанс для нас усіх об'єднатися і почати працювати над справжніми перетвореннями, які кардинально змінять життя людей», - сказав Сергій Рибалка.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


Сергій Рибалка: «Радикальна партія Олега Ляшка не дозволить Ульяні Супрун знищити науково-дослідний інститут інвалідності в Дніп

15.03.2019 17:30

Єдиний в Україні науковий і вищий консультативний заклад з медико-соціальних питань інвалідності, який має майже сторічний досвід успішної роботи, опинився під загрозою знищення через відсутність фінансування. Про це повідомив народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка після зустрічі з колективом науково-дослідного інституту медико-соціальних проблем інвалідності в Дніпрі.
За словами політика, в інституті зараз працює 400 талановитих науковців і лікарів, більшість з яких пропрацювала в цьому закладі по 40-50 років. Тут виготовляють протези для інвалідів, проводять реабілітацію та лікування людей з інвалідністю, здійснюють розробку і вдосконалення нових методів лікування та реабілітації інвалідів. «В інституті лікують тисячі наших захисників із зони АТО, обстежують, консультують і проводять лікування понад 8000 людей із інвалідністю щороку», – розповів Сергій Рибалка.
Депутат повідомив, що зі 119 науковців інституту залишилося лише 19, яким із січня не виплачують зарплату, а МОЗ не затверджує план інституту, що ставить під загрозу його подальше існування.
«Ще раз переконався в неефективності реформи, яку проводить в.о. Міністра охорони здоров’я Ульяна Супрун. Ця реформа направлена на знищення медицини в нашій країні. Зі слів колективу, цей інститут хочуть закрити. Але навіть у роки Другої світової війни не припиняли фінансувати цей інститут. Така антидержавницька позиція влади простежується в усіх сферах: в науково-освітній, медичній, промисловій, фінансово-банківській», – сказав Сергій Рибалка.
Політик заявив, що звертатиметься з депутатським запитом до Прем’єр-міністра України з вимогою негайно затвердити план інституту, виплатити заробітну плату його працівникам, а також затвердити наукові плани досліджень цього інституту. «Радикальна партія Олега Ляшка не дозволить Ульяні Супрун знищити єдиний в Україні осередок наукових досліджень у галузі профілактики, лікування та реабілітації інвалідів», – наголосив Сергій Рибалка.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


Сергій Рибалка: «Радикальна партія Олега Ляшка відстоює інтереси української космічної індустрії та літакобудування»

14.03.2019 10:55

Принциповою позицією команди Радикальної партії Олега Ляшка є те, щоб Україна торгувала не сировиною, а виготовляла високотехнологічні рішення, космічні апарати, гвинтокрили і літаки, оскільки для цього є потенціал і можливості. Про це сказав журналістам народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка після зустрічі з директором Конструкторського бюро «Південне» і з керівництвом Південного машинобудівного заводу.
За словами політика, Конструкторське бюро «Південне» і Південний машинобудівний завод є справжніми перлинами не лише Дніпропетровщини і всієї України, а й візитівкою в світі.
«Головне завдання будь-якого керівника країни, щоб такі підприємства постійно працювали, розвивалися і приносили прибутки державі і її громадянам. Адже це наша обороноздатність, економіка і перспектива країни. Натомість виявляється, що в далекому минулому успішне і процвітаюче державне підприємство Південмаш зараз переживає занепад через недолугу політику нинішньої влади. Працівники працюють лише чотири дні на тиждень і підприємство має заборгованість перед Міністерством фінансів у розмірі 134, 9 мільйонів доларів», – заявив Сергій Рибалка.
Депутат розповів, що для вирішення цієї проблеми необхідно залучити Південмаш до виконання Державного оборонного замовлення, аби модернізувати озброєння та військову техніку для Збройних сил України. Також потрібно ухвалити закони про фінансове оздоровлення цього підприємства та про особливості його корпоратизації.
«Звертатимусь до Прем’єр-міністра України з депутатським запитом з цього приводу. Адже це неприпустимо, щоб занепадало таке потужне державне підприємство з величезним потенціалом», – наголосив Сергій Рибалка.
Він зауважив, що команда Олега Ляшка робить все, аби прискорити прийняття в парламенті державної космічної програми, яка передбачає фінансування космічної індустрії на 28 мільярдів гривень, 4 мільярди з яких – за рахунок коштів державного бюджету. «Це дасть можливість нашим високопрофесійним інженерам-конструкторам працювати на українських підприємствах, а не виїжджати на заробітки за кордон. Також ми наполягаємо на лібералізації космічної індустрії, аби відкрити її для міжнародних лідерів задля залучення інвестицій на розвиток», – зазначив Сергій Рибалка.
Політик підкреслив, що команда Радикальної партії Олега Ляшка відстоює інтереси української космічної індустрії та літакобудування. «Саме тому ми вимагаємо якнайшвидшого ухвалення нашого законопроекту «Купуй українське, плати українцям», який надасть перевагу вітчизняним виробникам, які виготовляють високотехнологічну продукцію. Це дасть можливість розвивати економіку, а також радикально підвищувати зарплати і пенсії», – сказав Сергій Рибалка.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


Сергій Рибалка: «Ми будемо боротися за здоров’я наших дітей і в Тернівці, і в будь-якому місті чи селищі нашої країни»

26.02.2019 17:18

Кожна третя родина міста Тернівка, що на Дніпропетровщині, стикнулась із проблемою наркоманії. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка поставила питання про вільний продаж і розповсюдження наркотиків у Тернівці на сесії Дніпропетровської обласної ради. Того ж дня на сесії Тернівської міської ради керівник місцевої поліції відзвітував перед депутатами та громадськістю про результати роботи. Про це написав у своєму блозі народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка.
За словами політика, переважна більшість працездатного населення міста Тернівка працює на двох шахтах і жодних інших виробництв у місті немає.
«Єдине, що розвивається у Тернівці – аптеки, ломбарди, ігрові автомати, лотереї та наркоторгівля. І кожна третя родина міста стикнулась із проблемою наркоманії. Це я почув від наших партійців, від місцевих активістів та простих жителів. І всі вони переконані, що керуючий центр цього смертельного бізнесу знаходиться в місцевій поліції. Кожен житель бачить рекламу сайту продажу наркотиків на парканах, стінах будинків, магазинів та гаражних кооперативів. Активний продаж цієї отрути відбувається через телефонні додатки та месенджери», – зазначив Сергій Рибалка.
Він розповів, що в боротьбі з цією ситуацією об’єднались місцеві осередки Радикальної партії Олега Ляшка та кілька місцевих громадських організацій і разом із простими жителями міста провели кілька публічних акцій. «Наступного ж дня після спілкування із мешканцями Тернівки я зустрівся з керівництвом обласного управляння МВС і передав їм власне депутатське звернення та звернення місцевої громадської спортивної організації, із якою ми найбільше співпрацюємо у місті. Передав обласним поліцейським керівникам простий меседж: їм не вдасться спустити цю справу на гальмах. Вже через добу фракція Радикальної партії Олега Ляшка поставила це питання на сесії Дніпропетровської обласної ради. І того ж дня на сесії міської ради Тернівки керівник місцевої поліції відзвітував перед депутатами та громадськістю», – розповів С.Рибалка.
Депутат зазначив, що за словами місцевих активістів і партійців, вже кілька днів нової реклами наркотиків в місті вони не бачать і немає жодних проявів наркоторгівлі.
«Ми пліч-о-пліч разом з ними будемо боротися за здоров’я наших дітей. І в Тернівці, і в будь-якому місті чи селищі нашої країни», – наголосив Сергій Рибалка.




Коментарі: 1 | Залишити коментар


Олега Ляшка та Сергія Рибалка на Дніпропетровщині зустрічали з варениками та пиріжками

22.02.2019 10:00

У селищі Солоне на Дніпропетровщині Олега Ляшка та Сергія Рибалка зустрічали з варениками та пиріжками. Так мешканці прилеглого села Привільне дякували політику за допомогу у захисті їхніх пасовищ. Через шахрайську схему у громади забрали і розпахали 100 га землі, де паслися 200 корів. Місцеві депутати Радикальної партії знайшли нове пасовище, щоб люди не вирізали худобу.

«До кого ми тільки не зверталися, але тільки ваша команда нам допомогла вирішити питання із землею. Дуже вам дякуємо за це!», - звернулись до народних депутатів мешканці Привільного.

Щоб в селі було більше корів, а в людей – робота і зарплата, політик пропонує запровадити масштабні програми підтримки села та назавжди закріпити землю за фермерами у Конституції.

«Сьогоднішня влада проводить політику, яка забирає в українців роботу, зарплату, землю, зерно, корову в селі. Ніхто не думає про людей праці. В країні – повний бардак! А людям треба працювати і заробляти. Тому нормальне життя і в Солоному, і в інших таких депресивних регіонах настане тоді, коли буде відновлення робочих місць, агропереробки, тваринництва та промислового потенціалу через лояльну податкову політику і дешеві кредити. І я це зроблю після президентських виборів», - наголосив Ляшко.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Олег Ляшко та Сергій Рибалка стали на захист театрально-художнього коледжу у Дніпрі

22.02.2019 09:57

Не дати закрити театрально-художній коледж у Дніпрі пообіцяли Олег Ляшко та Сергій Рибалка під час візиту в область. Політик дав доручення місцевим депутатам не дозволити чиновникам забрати будівлю навчального закладу. Про підступні наміри місцевої влади лідер Радикальної партії дізнався з листа на пошту, який надіслали студенти коледжу. Майбутні митці просили народного депутата допомогти врятувати їхню Альма-матер.

«Нашу будівлю, яка знаходиться на балансі обласної ради, хочуть в рамках «договорняку» передати на баланс міста, а потім нас виселити. Ми виступаємо категорично проти», - сказано у листі.

Олег Ляшко переконаний, не можна закривати заклади профтехосвіти, бо це єдина можливість для дітей із малозабезпечених родин здобути знання.

«Сьогодні уряд взагалі відмовився від професійно-технічної освіти – переклав фінансування цих закладів на місцеві бюджети. А ті не в змозі їх забезпечувати. Цим самим влада позбавляє дітей можливості отримувати знання. Я відновлю фінансування ПТУ та не дам роздерибанити коледжі і училища, щоб наші діти навчалися і могли себе реалізувати у житті», - підкреслив лідер РПЛ.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 8. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті