Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
07:07

БЛОГ

Як Аваков сам себе оббрехав

09.07.2020 11:14

Коли якась псевдозірка розпускає про свою нескромну персону різні чутки, обивателі поблажливо-розуміючи хитають головами та називають подібні дії модним словом - хайп. Але коли до рівня інстадів та боїв опускаються серйозні політики, це, щонайменше, викликає подів і логічне питання: Навіщо?
Днями в мережі з'явився скан листа за підписом Саакашвілі. В ньому нещодавно призначений голова комітету реформ прямим текстом заявляє, що збереження за Аваковим посади міністра внутрішніх справ було помилкою, та пропонує терміново замінити його Гією Лордкіпанідзе, поки Україна не перестала бути демократичною державою.
Яку реакцію повинна була викликати подібна інформація? Починаючи із гнівних висловлювань на адресу "грузинського царька, який приїхав у чужий монастир наводити свої порядки", та закінчуючи закиданням помідорами (це в найкращому випадку) його кортежу. Але ключове тут - повинна була викликати. Бо лист опинився відвертою липою.



При детальному розгляді можна зрозуміти, що підпис Саакашвілі був вставлений у документ кустарним чином. Та й довірені особи "головного реформатора" заявили, що у цього шедевра ноги ростуть із МВС і зараз вони "по своїм каналам" з'ясовують, хто саме із співробітників був причетним до його виготовлення та розповсюдження. Кримінальну відповідальність за підроблення документів в Україні ще ніхто не скасував.
Цікаво, чи в розповсюдженні новини про те, що у крісло Авакова, при протекції Саакашвілі, нібито хочуть посадити колишню голову нацполіції України Хатію Деканоїдзе, теж взяло участь МВС?!


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті