Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Сб, 27 липня 2024
11:38

GORODСКОЙ ДОЗОР

Свято Української Державності

15.07.2024 17:29

У цьому році ми втретє відзначаємо День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року.
Сьогоднішнє свято нероздільно пов’язане з традиціями нашого війська. Захисники країни – найкращі гаранти її незалежності. Наші сучасники є нащадками козаків, січових стрільців, воїнів УПА. Вже тривалий час вони захищають Україну від агресії нашого споконвічного ворога відбиваючи російську навалу.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації», також долучились до святкування, переглянувши короткий відеоекскурс в історію свята.
Ця війна – це боротьба за майбутнє України, за існування нас та нашої країни, за наше право на власну історію та ідентичність. Ми маємо знати свою історію, щоб протистояти ворожій пропаганді. Маємо пам’ятати про більш ніж тисячолітній родовід своєї батьківщини, про своїх великих предків, які з покоління в покоління в усі епохи та століття прагнули жити у своїй державі, сіяти хліб та ростити дітей на своїй, богом даній землі, та захистити свою рідну країну від ворожих орд зі зброєю в руках.
Слава Україні !

Коментарі: 0 | Залишити коментар


День Конституції України - Державне свято

28.06.2024 11:50

День Конституції України – державне свято, святкується щорічно з 1996 року. День Конституції України – єдине Державне свято, закріплене у самій конституції. Верховна Рада майже добу безперервно працювала над документом і о 9:18 ранку ухвалила його та ввела в дію.
Прийняття народом свого найголовнішого закону знаменує народження – вільної держави. Тож нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім законом і кожен з гідністю зможе сказати, що ми справді маємо країну на яку заслуговуємо.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, також активно долучились до святкування, переглянувши короткий відеоекскурс про історію свята.
Вітаємо з визначним національним святом – Днем Конституції України. Нехай ця урочиста подія наповнює життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей, їхньої успішної реалізації у професійній діяльності. Бажаємо успіхів та плідної праці на благо українського народу.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Робоча зустріч

06.06.2024 17:36

04.06.2024 року відбулась робоча зустріч між представником Західної окружної прокуратури міста Дніпра – Тетяною Карповою та начальником Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» Інною Анастасіаді.
Інна Анастасіаді проінформувала Тетяну Карпову про перелік пробаційних програм а також осіб які пройшли відповідне навчання щодо їх реалізації. Також обговорили підстави реалізації уповноваженими органами з питань пробації пробаційних програм відносно осіб звільнених від відбування покарання з випробуванням. Та розглянули нагальні питання.
Підставою для реалізації уповноваженими органами з питань пробації пробаційних програм відносно засуджених осіб є відповідне рішення суду, яким відповідно до статті 59-1, 76 Кримінального кодексу України на засудженого покладено такий обов’язок.
Перелік пробаційних програм:
- «Зміна прокримінального мислення»
- «Попередження вживання психоактивних речовин»
- «Подолання агресивної поведінки»
- «Формування життєвих навичок»
- «Подолання домашнього насильства»
Пробаційна програма може змінити життя засудженого на краще, якщо він не лише відвідує всі заняття, передбачені графіком, а й виявлятиме власне бажання змінитися.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 80. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 27 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті