Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 18 квітня 2024
20:07

GORODСКОЙ ДОЗОР

Самарський районний відділ пробації

Cамарський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області

Вшанування видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка.

19.03.2024 15:03

З метою вшанування видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря у Самарському районному відділі Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області відбувся захід з національно-патріотичного виховання спільно з клієнтами пробації та волонтером пробації, капеланом Громадського формування "Капеланський патруль", Лепьохою Є.А.
Клієнтам пробації було запропановано долучитись до вшанування пам'яті Кобзаря, прочитавши вірші писменника та переглянувши документальний фільм "Таємниці генія Шевченка".

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Робота Самарського районного відділу Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області в умовах сьогодення.

26.02.2024 16:05

Працівниками Самарського районного відділу Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області спільно з волонтером пробації Самарського районного відділу, капеланом Громадського формування "Капеланський патруль", Євгеном Лепьохою, регулярно проводяться профілактичні бесіди з суб'єктами пробації, в ході яких розглядаються питання щодо ставлення засуджених до скоєння нових кримінальних правопорушень, про шкоду та наслідки вживання наркотичних засобів, алкогольних напоїв та пагубних звичок, суб'єктам пробації надається консультативна, психологічна допомога, а також матеріальна допомога.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


День відкритих дверей у Самарському районному відділі філії Державної установи "Центр пробації"

15.02.2024 11:32


Самарський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» з нагоди 9-ої річниці прийняття Закону України «Про пробацію» долучився до інформування суспільства про результати діяльність уповноважених органів з питань пробації і досягнення у впровадженні пробації в Україні, створення позитивного іміджу про національну систему пробації та її персонал. З метою підвищення довіри суспільства до пробації у Самарському районному відділі пробації був проведений день відкритих дверей за участю Громадського формування «Капеланський патруль» та клієнтів пробації. Тема заходу була – «Пробація з громадою, в громаді, для громади».
Начальник відділу Марина Левітіна ознайомила гостей з історію створення пробації в Україні, метою та завданнями, які стоять перед уповноваженим органом з питань пробації, розповіла про види покарань, не пов’язані з позбавленням волі та більш детально розповіла яким чином вони виконуються. Були обговорені дієві методи роботи з засудженими, для успішного виконання завдань пробації.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 23. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 8 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті