Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Вc, 19 мая 2024
01:34

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

Elite Models Ukraine


3 июня 2013, 12:24

День захисту дітей.

1 червня - в Міжнародний день захисту дітей Дніпропетровська обласна організація ПП «УДАР» спільно з міським осередком «УДАРу» та з Жовтневою районною організацією влаштували свято для дітей навчально -реабілітаційного центру «Горлиця». Від керівників осередків - Олени Васильченко, Дмитра Легези та Руслана Колесникова малеча отримала безліч спортивних подарунків. У відповідь маленькі винуватці свята запросили гостей на екскурсію центром та влаштували показ поробок, що зробили власноруч.
«Гармонічний розвиток зростаючого покоління один з головних пріоритетів для партії «УДАР». Ми завжди намагаємося підтримувати молодь в їх починаннях, адже діти найбільш незахищена частина населення. Вони потребують уваги та допомоги, вони опора та надія майбутнього України» - сказала Олена Васильченко - голова Дніпропетровської обласної організації ПП «УДАР».
Під час екскурсії вихованці навчально - реабілітаційного центру «Горлиця» щиро раділи гостям та активно спілкувалися з «УДАРівцями». Більш за все цікавилися історією успіху голови партії - Віталія Кличка та досягненнями «УДАРу».
«Діти - наше майбутнє! Вони повинні знати, що їх люблять та про них піклуються. Сьогодні наша мета - допомогти дітлахам повірити в себе та в свої сили. Ми кажемо, кожен, хто має ціль, обов!язково її досягне та стане успішної людиною. » - наголосив голова Жовтневого районної організації ПП «УДАР» - Руслан Колесніков.
В «УДАРі» впевнені, подібні зустрічі дуже важливі, адже діти бачать позитивний приклад та переймають його. До кожного малюка потрібен індивідуальний підхід та розуміння. Тому соціальний проект «УДАРу» направлений на допомогу дітям в регіоні і набирає обертів.
«Сьогодні наша команда дарує дітям спортивний інвентар. Ми сподіваємося, він стане їм у пригоді. Для подальшого зростання здорової нації потрібно тут і зараз робити все можливе для того, щоби діти повірили в себе та змогли реалізуватися . » - зазначив голова Дніпропетровської міської організації «УДАР» - Дмитро Легеза.


Дніпропетровська обласна організація ПП «УДАР» спільно з міським осередком «УДАРу» та з Жовтневою районною організацією влаштували свято для дітей навчально-реабілітаційного центру «Горлиця».

Дніпропетровська обласна організація ПП «УДАР» спільно з міським осередком «УДАРу» та з Жовтневою районною організацією влаштували свято для дітей навчально-реабілітаційного центру «Горлиця».


Просмотров: 1194
Все записи автора | << | >>

Чтобы оставить комментарий вам необходима регистрация на сайте. Вход
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте