Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
19:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


14 липня 2015, 09:40

Правозащитник Кожушко Николай -Президенту України Порошенко П.О.негайно внести в парламент законопроект про підвищення та індексацію заробітних плат, соцвиплат та пенсій.

Президенту України Порошенко П.О.
Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б.
Кожушко Микола Миколайович
Голова Ради дитячої правозахисної спілки “Допоможемо дітям”
51900, м. Дніпродзержинськ, вул. Харківська, 51/139
тел. 063-284-86-66
Заява

Прошу Вас в інтересах захисту прав дітей та Конституції України звернутися до Кабінету Міністрів України та Народним депутатам України з вимогою проіндексувати заробітні платні, соц.-допомоги, пенсії для граждан України на 100%. В 2013-2014рр. відбулись важливі події в нашій державі – повалення революціонним шляхом корупційної влади Януковича. Мешканці України вийшли масово на майдани в різних регіонах України за краще Європейське життя та вступ в ЄС. Але з 2014р. після Майдану Гідності ні один корупціонер не притягнутий до кримінальної відповідальності по рішенню суду та ніхто не відповів за побиття євромайданевців в Україні. Уряд Яценюка довів українців до жебракування та не зробив реформи економічні, соціальні, гуманітарні та інші для європейського життя українців.
На Майдані в Києві коаліція, в яку входять: Блок Петра Порошенко, Народний фронт Яценюка, Радикальна партія Ляшка, Партія Батьківщина Юлії Тимошенко, Самопоміч, партія Удар Кличка та інші депутати, які обіцяли на виборах в Верховну Раду України в 2014р. гідне життя українцям. Що виходить – українців обманули та не виконали обіцянки на Майдані. Виходячи з цього, що в державі можливий соціальний бунт українців, які прагнуть гідного життя та рівня заробітної плати, як в Європі.
Наполягаю відправити уряд Яценюка у відставку за провал реформ в державі. Гарантувати українцям індексацію заробітних плат, соцвиплат та пенсій. Вимагаю заарештувати всіх корупціонерів України, які грабували нашу неньку Україну з 1991 року. В інтересах себе та своїх родичів.
Прошу звернутися до Народних депутатів України та Кабінету Міністрів України негайно внести в парламент законопроект про підвищення та індексацію заробітних плат, соцвиплат та пенсій.
13.07.2015р
З повагою М. Кожушко




Переглядів: 674
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті