Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
19:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


7 грудня 2017, 10:28

Делегація обласної влади та церкви відвідали зону АТО

Напередодні Дня збройних сил України, 5 грудня 2017 р. делегація обласної влади та церкви приїхали до бійців 25-ї повітряно-десантної бригади, яка базується у зоні проведення АТО.
З початком війни на Донбасі, 25 бригада одна з перших встала на захист української цілісності. За їх плечима бої у Шахтарську, штурм Саур-Могили, оборона Донецького аеропорту та інші. Більшість складу бригади – це жителі саме Дніпропетровської області.
«До цієї поїздки ми готувалися завчасно, аби усі бажаючі змогли зібрати гостинці та подарунки для бійців. Ми повідомили, що поїдемо на «передок», відгукнулися дуже багато людей. Діти 9-ї та 23-ї СШ напекли пирогів, кексів, печива та тортів – усе своїми руками! Поробили обереги та малюнки у подарунок. Працівники та гості обласної ради зібрали чимало смаколиків та книжок для наших бійців. Окрема подяка ТМ "Мушкетер", фабриці АВК, ТМ Еліксир, підприємству Зігфрід та Петриківському рибгоспу. Усі разом ми змогли загрузити 2 мікроавтобуси!» — зазначив голова обласної ради Гліб Олександрович Пригунов.
Керуючий Дніпропетровською єпархією Преосвященнійший Владика Симеон, у супроводі канцлера єпархії протоієрея Віталія Лопушанського та благочинного Лівого берега м. Дніпра протоієрея Михаїла Стіньо, звершив молебень за успішну перемогу нашої армії, а також подякував відзначив бійців церковними нагородами.
Бійців 25 повітряно-десантної бригади привітав гурт «Вертеп». Загалом за останні роки музиканти зіграли більше 200 концертів у військових частинах, госпіталях, на блок-постах в районі проведення АТО.
Почесні гості побажали військовим гарного настрою, наснаги й терпіння, а єпископ Симеон — мирного неба над головою.

http://cerkva.dp.ua/delegatsiya-oblasnoyi-vladi-ta-tserkvi-vidvidali-zonu-ato/









Переглядів: 4026
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (07.12.17 10:37): 6 грудня в Україні святкують День Збройних Сил
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5024
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті