Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 26 червня 2024
05:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

marik2104


3 травня 2018, 10:26

Підрозділами податків і зборів з фізичних осіб Дніпропетровщини перевірено орендарів сільгоспугідь та повноту сплати податків за орендовані рілля

З початку цього року з метою перевірки повноти сплати податку з доходів фізичних осіб та військового збору по операціях з оренди сільгоспугідь, податківцями Дніпропетровщини проведені контрольно – перевірочні заходи по сільгоспвиробникам.
Під час відпрацювання зазначеної категорії платників встановлені окремі випадки порушень, зокрема:
– заниження нормативної грошової оцінки сільгоспугідь під час розрахунку вартості орендної плати;
– проведення розрахунків с пайщиками в натуральному вигляді, без застосування коригуючого коефіцієнту.
Наприклад встановлено, що підприємством із Дніпровського району Дніпропетровської області, який орендує земельні паї, занижено вартість нормативно грошової оцінки землі під час розрахунку виплати орендодавцям, внаслідок чого занижено податок з доходів фізичних осіб на суму – 1,2 млн.грн. 100 тис. грн. військового збору.
Всього, за результатами вжитих заходів порушниками чинного законодавства додатково сплачено податку з доходів фізичних осіб 9,0 млн. гривень, військового збору - 1,1 млн. гривень.





Переглядів: 224
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті