Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
15:24

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


4 березня 2019, 14:55

Місцеві бюджети не фінансуватимуть державні гарантії. АМУ вдалося не допустити перекладання на них витрат у сумі понад 110 млн грн.

Міністерство соціальної політики України розробило проект постанови Уряду «Про затвердження Порядку повернення майна чи відшкодування його вартості депортованим особам або у разі їх смерті спадкоємцям таких осіб». Документ передбачав відшкодування вартості майна депортованим особам або їх спадкоємцям за рахунок коштів бюджетів місцевого самоврядування. Тобто цим проектом пропонувалось перекласти державні гарантії, передбачені статтею 7 Закону України «Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою», з державного на місцеві бюджети.
27 лютого 2019 року цей проект урядової постанови був включений до порядку денного засідання Кабінету Міністрів України. Проте, через заперечення Асоціації міст України питання було знято з розгляду.
Нагадаємо, представник АМУ бере участь засіданнях Кабінету Міністрів України. Відповідно до регламенту Кабміну Асоціація щотижнево отримує проекти нормативно-правових актів, що розглядатимуться на засіданні. Таким чином забезпечується можливість для аналізування та опрацювання проектів, які стосуються місцевого самоврядування, і формування позиції АМУ.
В результаті, завдяки налагодженому діалогу з Урядом, Асоціації міст України, вдалося не допустити перекладання на місцеві бюджети додаткового навантаження в обсязі 110,8 млн грн




Переглядів: 634
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті