Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
04:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


5 березня 2019, 11:47

Ляшко на Дніпропетровщині розповів, як відродити фабрику петриківського розпису

Відродити фабрику петриківського розпису на Дніпропетровщині планує Олег Ляшко. Про це політик заявив під час візиту в область. Підприємство у Петриківці закрили ще у 2006 році. Але майстри залишились і виготовляють шедеври на дому. Один із них подарували лідеру Радикальної партії.
«Петриківський розпис славиться на весь світ. А де підприємство, яке було у Петриківці? Немає – його закрили, бо державі байдужі робочі місця і міжнародне визнання України. Україна буде сильною тільки тоді, коли буде відновлене виробництво, в тому числі і фабрика петриківського розпису, щоб українці працювали, заробляли, продавали продукцію, а не сировину, і не побиралися по Польщах чи Чехіях у пошуках заробітків», - переконаний Ляшко.
Щоб відкривались нові виробництва і нормально працювали ті, які вже є – треба зменшувати податки, вважає народний депутат.
«Коли будуть менші податки, підприємства братимуть людей на роботу і платитимуть їм зарплати. Країна виграватиме за рахунок того, що люди працюватимуть і зароблятимуть. А сьогодні підприємства душать податками. Не встиг заробити – маєш заплатити «космічні податки». Це невигідно і підприємства закриваються. Тому я встановлю найменші податки для виробництв, щоб підприємства ставали на ноги і створювали нові робочі місця для наших людей», - наголосив Ляшко.




Переглядів: 266
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті